Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem indul el a torrent...

Miért nem indul el a torrent letöltés?

Figyelt kérdés
Nem akarja elindítani a letöltést, hiába vannak megosztók és azt írja ki, hogy nincs elegendő slot a letöltés indításához. Ez mit jelent? 2-3 napja ugyan ez a letöltés simán elindult :S Köszi!
2011. febr. 20. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen klienst használsz?
2011. febr. 20. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:

ha régebbi a kliensed lehet bannolva van, frissítsd

IP config jó?

2011. febr. 20. 14:46
 3/8 A kérdező kommentje:
µTorrentem van és pár napja frissítettem.
2011. febr. 20. 14:59
 4/8 anonim ***** válasza:
interneted?
2011. febr. 20. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
mármint szolgáltató
2011. febr. 20. 15:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Invitel, de nem tudom ez miért fontos most, eddig mindig működött a letöltés és mondom, ugyan ezt a torrentet töltöttem le pár napja, csak véletlen letöröltem azért kell újra
2011. febr. 20. 15:55
 7/8 Furjadék* ***** válasza:

Lehet, h az oldalon szabályozva van, hogy mennyit tud letölteni egy felhsználó, tag, stb...

Lehet h azért nem engedi, mert kicsi a rangod az oldalon, és /vagy sok mindent töltesssz/seedelsz 1szerre.

2011. febr. 20. 16:21
 8/8 DannyZuko ***** válasza:
nem lehet, hogy korlátozod az egy időben letölthető torrentjeid számát pl 3-ra és ez már betelt?
2011. febr. 22. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!