Melyik a legjobb antivirus?
Minden vírusírtó valamely szempontból jó de én tapasztalatból tudom,nemrég AVAST volt a gépemen megfogta a vírusokat az tény!!! De most NOD 32 vírusírtóm van és az is megfogja a vírusokat szóval én ezt a 2-őt ajánlom!!!
Ja,egy jó tanács: akármilyen automatikus vírusírtód van ha a gépet bekapcsolod az legyen az 1. hogy LEELENŐRZÖD A GÉPEDET! De figyelj hogy törölje a vírust nehogy a kihagyásra menj!!
ESET Smart Security 4.
nem kell más az avast meg még a gépet is tönkreteszi (lásd panda virusirtó)
én általában Avastot szoktam tenni mások gépére, mert azt ha regeled, akkor egy évig békén hagyja a (l)usert és általában hamarabb megszokták fingatni a windowst, minthogy lejárna a regisztráció.
a windowsos cuccot saját gépen még nem teszteltem, valahogy nem bízok benne. az ms túl sokféle progit csinál, így nembiztos, hogy annyira tudnának a vírusírtójukra figyelni.
saját gépen nod32 megy, mióta sok-sok éve bekötötték a netet és nem kell a norton frissítéseket pendriveon hazahordanom. :)
Vegyél Mac-et. Arra nincs virus MacBook(laptop) 249.000 FT.
2.4 GHz Dual Core, 260GB HDD, 2 GB RAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!