Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik a legjobb antivírus?

Melyik a legjobb antivírus?

Figyelt kérdés
Letöltöttem az Avast Pro Antivirus-t de valami baja volt. Most egy újat a letölteni.
2011. jún. 1. 06:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ha valakit nagyon érdekel mi volt a baja akkor itt van:

Csak 24 órán keresztül volt pro. Ha beraktam a lincesét akkor is csak 24 órás volt.

2011. jún. 1. 06:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Szar az összes. Kamu riasztásokat produkál, hogy megvedd a fizetőset. 3 éve csak tűzfalat használok. Semmi bajom.
2011. jún. 1. 08:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Eset Nod 32 Antivirus 5! Nekem eset Smart Security 5 használok! Nagyon jó!
2011. jún. 1. 08:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Az ESET Smart Security-nél nincs jobb.
2011. jún. 1. 08:30
 5/12 DannyZuko ***** válasza:
Nekem az eset mellett jöttek be károkozók. Én kb egy éve aa Norton Internet Security-re esküszöm. Ingen kicsi processzor időt használ, észrevehetetlenül fut, nem zavar feleslegesen és biztonságban a gép. Előtte én is Esetre, Avastra esküdtem.
2011. jún. 1. 08:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Avira Antivir Personal. Én ezt használom kb. 2 éve. Mindent megtalál, rendszeresen frissít és mindezt ingyen. Nagyon jól véd.Már az összes ismerősömet rábeszéltem, hogy használja ezt, érdekes módon azóta sose adnak vírusos cuccot meg nem kell menni gépet telepíteni... :)

Nem kell neki nagy gép sem... Szóval Avira ;)

2011. jún. 1. 08:45
 7/12 anonim ***** válasza:

75%-os: na ne mond már. 7 éve ESET-et használok és azóta mindössze egy autorun vírus volt a pendrivomon, az se az én netemről keresztül került rá.

Attól, hogy a Norton folyamatosan téves riasztásokat dobál és jólesően kiírja, hogy "támadás elhárítva", az még nem jelenti azt, hogy valóban vírusról volt szó. Az ESET csak akkor jelez, ha valóban vírus jött a gépedre.

2011. jún. 1. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ESET Smart Security-nél volt már azthiszem 4 vírus.Mind USB-n keresztül jött le, és arról vettem észre, hogy amint beraktam az USB-t, rá 10 percére a gépem drasztikusan lelassult.Mondom, lehet csak a Windows frissítést tölt vagy telepít, újraindítom.Újraindítottam, berakom az USB-t mert másolni akartam róla, ismét belassult, de immáron rá 3 percére.Nézem a Windows frissítéseket, semmi, vírusirtó fut-e, semmi, újraindítom a gépet rá az ESET jelez, hogy egy Win32/HackMS illetve egy HTML/ScrInject vírus szabadult rá a gépre, persze az ESET azt írja, hogy takarítva.USB-t azóta nem rakom rá, gondolván, hogy az rakta rá a gépemre.Fél óra után mikor játszok, megint drasztikusan le lassult a gépem, nézem és ez a kettő vírus ismét a gépemet fertőzi.Az ESET ezután fel se volt képes ismerni a vírusokat, és cserélnem kellett arra az időre vírusirtót.Azóta már VIPRE-t használok, az legalább kitakarította a gépem....
2011. jún. 1. 10:43
 9/12 anonim ***** válasza:
ESET 4,nem volt még gondom.Akinek annyi minden bejut vele a gépére az biztos vagy krekelt,vagy valami hamis licensel használja.. Azok meg így jártak,mikor hozzá lehet jutni eredetin is.. (újságokba a havi kódok) vagy itt is ki szokták írni: [link]
2011. jún. 1. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Eset Smart Securityt használom régebben feltörték a gépemet és irányitották de mosmtmár amiota Eset 4 et használok semmi probléma...
2011. jún. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!