Tanacsok? Szerintetek most mit tegyek?
Szulinapom volt most majusban es anyumek kerdeztek , hogy jo lenne-e egy nokia x3-02 tipusu telefon,mert azelott mar mondtam,hogy mennyire tetszik.
Nekem megtetszett az s40 ellenere es mondtam hogy igen.Azt kaptam szulinapomra.Persze orultem neki stb
Most az lenne,hogy jo kis telo , de ebben az arban mar vannak teljes erinthetosek is ( tehat nem touch and type),nincsen rajtuk gomb. persze a sok kis sz@r kutyu nem tetszik,ezek a corby,cookie,champ .. felesegek,de tetszik pl a nokia 5230 stb.(ennek is tudom a hatranyat hogy symbian meg stb de akkor is jobban bejon.Most akkkor mit tegyek , ha jobban szeretnek egy olyan telefont ?Most kaptam szulinapomra egybl nem cserelhetem le vagy adhatom el/cserelhetem el stb.
Mi a velemenyetek?
A szuleimmel kisse ciki errol beszelni,hisz nem a legjobb az anyagi helyzetunk es nem engedhetjuk meg magunknak , hogy felevente mas telefont vegyunk.
Most akkor mit tegyek ? Meg visszavigyem a boltba es szamittassam le az arat egy masik telefonebol es vegyek mast vagy meg egy par evig tartsam meg es majd csak akkor kezdjek errol beszelni,annak ellenere hogy most azt mondtam hogy ez jo lesz egy darabig,mert tetszik ?
Ezzel a teloval is megvagyok,de bennem van az a rossz erzet,hogy megis-megis a masik jobb lenne.Mintha mar banom,hogy nem neztem jobban szet mielott ezt megvettuk.
Mi a velemenyetek?
Csak olyanok velemenyet kernem akik megertenek engem es nem cinikuskodnak!!!!!!!!
1. Hiába vinnéd vissza, nem számítják be. Max ha beadod egy használt kereskedőhöz, vagy eladod.
2. Minden telefonnak van hibája, és mindegyiktől van jobb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!