Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináltam vele?! (FONTOS...

Mit csináltam vele?! (FONTOS SEGÍTSETEK! Légszi! )

Figyelt kérdés

Apukámnak van egy olyan fejre tehető lámpája mint a bányászoknak : [link] (hasonló ehhez de nem ezaz)

Szóval kivettem belőle az elemet nem tudom miért (oldalt le kellett csavarni egy "kupakot" és ott voltak az elemek)

Kivettem és próbáltam visszatenni és fordítva tettem vissza és úgy nem működött. Mondom jólvan megfordítom, de akadt egy kis probléma. Beletettem az elemet úgy ahogy kell és elkezdett világítani. Eddig minden szép és jó csak az a baj hogy nem lehet kikapcsolni :( :/ Mielött kiszedtem az elemet 3 féleképpen lehetett használni. Úgy hogy ki van kapcsolva, vagy folyton világít, vagy pedig másodpercenként villan egyet. Most meg csak ég és nem lehet kikapcsolni se semmit :/ Mit csináltam vele??? Lehet hogy nem jó témába tettem de légyszi segítsetek! köszönöm:) és normális válaszokat lehetőleg :) mert fontos lenne!

2011. ápr. 26. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én adtam egy tippet most
2011. ápr. 26. 18:18
 12/13 A kérdező kommentje:
az se jó mert nem lehet kikapcsolni :/
2011. ápr. 26. 18:19
 13/13 anonim ***** válasza:
zárlatos tehát elromlott javitani meg nemigen lehet sajnos
2011. ápr. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!