Ki tud valami igazán ijesztő brutális horrort?
Kannibál Holokauszt: Nem doku. film, sima múvi, az utolsó kannibál is színész. :) El ne higgyétek, hogy igaziak a felvételek :D Igen, jó volt a film marketingje, sokan bekajolták, hogy valóban egy megtalált filmszalag.
Final Destination: Hááááttt...brutális? ijesztő? nemár :D
Amin rettenetesen paráztam, és nagyon megviselt:
- Ideglelés
- Ördögűző
- Rémálom az Elm utcában összes
- Omen 1-2-3
a véres valentin jó?
nekem azt mondták elég gagyi...de akkor lehet én is benevezek rá...
de hűűű a Dead silence, az valami irtóónagy film!!! muszáj látnotok, komolyan:D babás-hasbeszélős-nyelvkitépős-versikés-józenés-hattalmaas:D
meg még az Identity (azonosság) amin nagyon féltem..:)
hű, erről nem mondok semmit, mindennel lelőném a poént, pedig jó nagy csattanó van a végén...
jhuj, a silent hill sztem inkább undorító volt :|:D
hát a végső állomást én úgy láttam,hogy először a 2.-at aztán az 1.-t utána a 3.-at :D de így is nézhető volt. Azért érdemesebb sorban mindet megnézni :)
nagyon jók sztem még: A gödör, Barlang, Bújócska, Egy gyilkos agya
ha nagyon brutál gyomorforgató filmet akarsznézni:Grotesque,Guinea Pig sorozat(ezt nem ajánlom ez kib*szott élethű és nagyon brutális),Húsdaráló,eboly sindrome,és az "Egy szerb Film" is baxott durva lehet de annak csak a trailerét látam mer nem adták ki sajna..
ami ink. ijesztő:Dread,Eden Lake,Sziklák vére,silent hill..:D
Hát én még soha nem láttam nekem teccő brutális horrot.Még amikröl azt mondták hogy brutális pl::Grotesque,Guinea,Húsdaráló Nekem ezek se brutálisak.Szerintem soha nemfognak elég brutális kínzós horrort csinálni.Legalábis egyhamar nem.
De azér ha tudtok valami nekem megfelelőt írjátok ki válasznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!