Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki tud valami igazán ijesztő...

Ki tud valami igazán ijesztő brutális horrort?

Figyelt kérdés
minden műfaj érdekelne köszi
2009. márc. 5. 15:42
1 2 3 4 5
 11/44 anonim válasza:
90%
Silent Hill. Féltem rajta... :S
2009. márc. 5. 19:57
 12/44 anonim válasza:
100%
Nagyon durva dokumentumfilm a Halál 1000 arca.
2009. márc. 5. 20:04
 13/44 anonim válasza:
85%
Véres valentín. egyértelmű: )
2009. márc. 5. 20:30
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

A Végső állomást én is ajánlom, nagyon jó:)

ezenkívül nekem még tetszett a Rettegés háza (2005), meg a Titkok kulcsa ...most hirtelen ennyi:)

2009. márc. 5. 20:38
 15/44 A kérdező kommentje:
köszi de a végső állomást már láttam és tényleg jók amúgy meg valaki kérdezte h meg lehet e nézni a 3 simán vagy egymásra épül igen meglehet nézni:D azt a véres Valentint meg megnézem és is sokan mondják ja és még valami a cannibal holocaust nem horror hanem dok.film és ezt biztosan tudom de csak olyannak ajánlom akinek erős a gyomra:D:D:Dtényleg
2009. márc. 6. 13:37
 16/44 anonim ***** válasza:
71%

A Kannibál holokauszt nem dokumentumfilm, csak van némi valós alapja.

A Végső állomás baromi jó, de szerintem még a Horrorra akadva is félelmetesebb.

Én a Gyerekjátéktól parázok nagyon, meg olyanoktól amiben babák / játékok szadizzák a népet.

Ha igazán félni akarok, én valami japán horrort választok, vagy Stephen King adaptációt (persze egyikből sem mindegy, milyet). A szem, szigorúan a japán verzió. Ragyogás, csakis Jack Nicholsonnal.

Mindenkinek megvan a maga gyengéje, van aki a vérengzéstől ijed be és a suttogástól, van aki a zombiktól, van aki a porcelánbabáktól, van aki az állatoktól. Próbálj keresni horror / thriller műfajú filmet a saját gyengéddel.

2009. márc. 7. 22:06
 17/44 anonim válasza:
74%
Én egy lány vagyok és horror rajongó. Az eddig megadott válaszok mind állati jók, tényleg. A minap voltam moziban és 3D-ben néztem meg a Véres Valentint....brrrrr irtó jó volt! Mindenkinek ajánlom aki birja a vérengzést:)
2009. márc. 8. 10:37
 18/44 anonim válasza:
100%
Önmagában is nézhető a 3. rész, de az egésznek van egy keret története, ami az 1. részből derül ki. Ha tudod, nézd meg azt is, jobban érthető lesz mi miért történik.
2009. márc. 8. 10:39
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Motel,láncfűrész,átok,kör,végső állomás :D

elég jók ezek is:!

2009. márc. 8. 16:20
 20/44 anonim válasza:
8%
Én is nagy horrorimádó vagyok de a filmekkel az a bajom,hogy ha egyszer látom másodszor már fárasztó megnéznem.Mivel horror kérdeztél gondolom nem csak filmre gondoltál.Ami nekem a legnagyobb borzongást okozza az a konzolos játékok bizar világa és -persze 5.1-ben- a súlyos hanghatások.Kihagyhatatlan pl:Sillent hill és a Resident Evil összes része,na és a többi csemege!!Az előnye még az is,hogy amíg a filmek 1,5-2órásak 5perc múlva azt se tudod miről szólt a játékok 1-3,4hétig is játszhatók,nem utólsó sorban a logikádat is fejleszti.Tehát a francba a filmekkel,vegyél egy xbox360-at és legyél te a főszereplő!!!Jó borzongást továbbra is. hali
2009. márc. 9. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!