Szerintetek nem brutális az iphone 4 ára?
Figyelt kérdés
mert a barátnöm veszekszik velem hogy vegyek neki ilyen telot. de 400.000ft a 16gb-os ért nem akarok ki adni szerintetek meg éri 400.000ft-ért?
2010. júl. 1. 17:57
1/16 anonim válasza:
Nagyon ratyi, ha kimész külföldre sokkal olcsóbban kapod meg. De ha a repülőjegyet is beleszámolod, akkor is kijön 400 000-ből, és legalább utazol egyet. Nevetséges, hogy a XXI. században az EU-ban, ahol határok sincsenek, meg lehet ezt csinálni. Nagy-Britanniában egy munkás kifizeti az iPhonet, Magyarországon meg fél évet kell dolgoznod az áráért...
2/16 anonim válasza:
jah nagyon drag es nem is eri meg felebol vagy negyedebol megveszel szinte ketszer annyit tudo htc-t es sokkal jobb es a minosege is jobb!
3/16 anonim válasza:
Nem azért a 20 fillérért, de a barátnőd hol él? vagy ilyen milliomosok vagytok? Nekem egy fagyit nincs pofám kérni, nem hogy Iphone-t 4százért.. örülök, hogy nincs nagyobb gondotok.
5/16 anonim válasza:
ma 18:18
Igazad van.. ez kész :D és még veszekszik emiatt veled??? Hát én úgy elküldeném a francba..:s Biztos valami elkényeztetett aki nem érzi a pénznek a súlyát...:S
7/16 anonim válasza:
akár be is hozathatod más országból. vám nem érvényes az EU-n belül. amúgy tényleg kamukérdés?;)
8/16 A kérdező kommentje:
nem kamu de ugyan ugy jönnék ki ha pl.: bécsböl hoznám be.
2010. júl. 1. 19:04
9/16 anonim válasza:
USA-ban kb 800 és 1000$ között mozog az ára, tehát kb 200 000 Ft + ebayen olyan eladót kell keresni, aki postázza ide is a cuccot, vagy még jobb, ha van ismerősöd USA-ban.
UK-ban nem tudom mennyi lehet az ára, de lényegesen olcsóbb, mint nálunk, főleg az ő pénztárcájukhoz mérten.
10/16 anonim válasza:
hát aki olyat kérdez, hogy egy mobil megér e 400ezret az vagy nem normális vagy kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!