Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a fényképezőgép nagyon gagyi?

Ez a fényképezőgép nagyon gagyi?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 12. 10:54
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Szerintem nézz be a Vaterára,ott ki lehet fogni jó gépet elfogadható áron.Nem baj,ha használt
2011. márc. 12. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez a gép nem állít élesre nem változtatja a képkivágást nincs blende és zársebességtartománya ezért csak napsütésben lehet vele úgy ahogy képet csinálni. Egy 4-6 éves gyereknek való aki ezen próbálgathat de ha van érzéke hozzá hetek alatt kinövi.
2011. márc. 12. 11:24
 13/21 anonim ***** válasza:
Próbálj még egy "kicsit" gyűjteni, és akkor vehetsz egy jóval jobbat: [link] A Fujifilm nagyon jó fényképezőgép márka, ezzel nem lehet gondod.Amit linkeltél tényleg nem a legjobb, de ha ez nem túl jó árban van, szólj és keresek olcsóbb fényképezőgépet, csak mondj egy konkrét árat, mennyi legyen a maximum amit ki tudsz hozni a pénzből.
2011. márc. 12. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Vagy még ezt érdemes megnézni, picivel olcsóbb, és a Samsung se tagadni való rossz gépeket csinál:-)
2011. márc. 12. 11:32
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem, a Samsung nem tagadni való rossz gépeket csinál, hanem az új szériáival az egyik legjobbakat... :D
2011. márc. 12. 11:34
 16/21 anonim ***** válasza:
ha kevés a pénzed, akkor annyit megérne! Egyetlen nagy baja van, hogy nincs memokártyahely, úgyhogy pár kép után vagy nem fényképezel többet, vagy rögtön letöltöd! Nekem van tartalékba egy kinai 3Mp-es, évek óta semmi bajom nem volt vele, sőt voltam olyan helyzetbe, hogy titokba tudtam vele fényképezni egy kiállitáson, mert nem emeli ki az optikát :) Szerintem a leggagyibb dolgot is lehet jól használni, és a legjobb gépekkel is lehet vacak képeket csinálni :)
2011. márc. 12. 14:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Nincs memóriakártyahely? :-O Akkor viszont már 100%, hogy felejtős dolog :S
2011. márc. 12. 14:46
 18/21 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek :)

hát akkor tényleg elfelejtem :S

2011. márc. 12. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
nézz körül, mert most egy 10 Mp-eles Kodakot 10ezerért lehet újonnan venni!
2011. márc. 12. 14:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Ez nem a 2 MP miatt szar, hanem mert nincs normális optikája.
2011. márc. 13. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!