1/21 anonim válasza:
2,1 Mp-t tud...
Manapság még a gyengébb telefonok is tudják ezt :D
Ergo: igen.
2/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
akkor a fényképezőgép vásárlás elnapolva :S
2011. márc. 12. 11:00
3/21 anonim válasza:
Hát, az régi fényképezőnk 1,5-2 MP-es volt, de nagyon lepipálta az összes telefont, még a maiakat is, simán - össze se lehet hasonlítani a kettőt. De ezt éppen nem ismerem.
4/21 A kérdező kommentje:
akkor lehet, hogy érdemes lenne megvenni?
2011. márc. 12. 11:04
5/21 anonim válasza:
Első vagyok...
Szerintem ne vedd meg! Inkább gyűjts még egy kicsit, aztán majd egy sokkal jobbat (:
6/21 A kérdező kommentje:
:)
2011. márc. 12. 11:05
7/21 anonim válasza:
Ez egy gyereknek való fényképezőgép aki ezen próbálgathat fényképezni.
8/21 A kérdező kommentje:
hát akkor nekem ez pont jó :D
13/L
2011. márc. 12. 11:06
9/21 anonim válasza:
Nem, tényleg nehogy pénzt adjál rá. :)
Ez a 2 megapixel körüli érték manapság nemhogy gáz, hanem piacra sem kerülhetne. Továbbá nézz már rá a gépre, szerinted mennyit fog birni?? 3 hónapot, esetleg egy fél évet?? Komolyan tanácsolom, hogy a vásárlást napold el!
10/21 A kérdező kommentje:
végülis azért szeretnék, mert nyáron Ausztriába megyek aztán jó lenne képeket csinálni... De már a rokonoktól nem szeretnék kérni, mert nem éppen jó az anyagi helyzetünk és ők fizették ki ezt is....költőpénzt se szeretnék kérni, így a sajátomat vinném, de szeretnék egy fényképezőgépet is... szóval úgy gondoltam, hogy veszek egy olcsót...de akkor nem :(
2011. márc. 12. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!