Fényképezőgép kezdő fotósnak?
Figyelt kérdés
Új fényképezőgépet szeretnék venni, de tanácstalan vagyok. Nem szeretnék csillagászati összegekért gépet vásárolni, és elsősorban kutyaiskolában szeretném a kutyákat megörökíteni :) én egy Nikon D5000-re gondoltam, van valakinek valami tapasztalata ezzel a géppel? Esetleg ajánlanátok más fényképezőket is?2011. okt. 17. 18:53
1/5 anonim válasza:
Samsung fényképezők ált. nagyon jók! Sajnos többet nem tudok segíteni, mert nem vagyok nagyon jártas a témában.
2/5 anonim válasza:
én régen Olympus c350 zoom-mal kezdtem!! :D sőt nagyon is jó gépek!!! 1szer szét folyt a kijelzője meg beázott egyszerre vártam vele 1 hetet és semmi baja nem volt és hozzá se nyultam :)
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem most egy Fuji S1500-am van, ennél valami komolyabb gépre gondoltam :)
2011. okt. 19. 21:03
4/5 anonim válasza:
Vedd meg a legolcsóbb tükörreflexes gépet és tuti nagyon boldog leszel vele.
Én Canonokat használok, nincs velük baj. Mindegyiket használtan vettem, így az értékvesztésük sem nagy...
5/5 anonim válasza:
Kezdő vagyok én is, és én azt tervezem hogy a jövőhéten ezt veszem meg : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!