Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fülhallgatót mobilhoz?

Milyen fülhallgatót mobilhoz?

Figyelt kérdés

Sennheiser márkát néztem, de bármi más jó lenne, csak bírja ki több hónapig, mert eddig az összes fülhallgatóm elromlott rövid idő alatt.

Max 5000-ret adnék érte.

Egyszer már feltettem egy ilyen kérdést, akkor a Sennheiser CX300-at ajánlották, de azt már csak 7-8k-ért találtam.

2011. márc. 9. 16:39
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és mindenképp agybadugósat akarok.
2011. márc. 9. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Abszolút Sennheiser, vagy AKG, de sajnos nem olcsó kategóriák... az én füleseim is hamar tönkrementek, úgyhogy beruháztam egy sennheiser cx-300ra, és TÖKÉLETES, több mint egy éve.
2011. márc. 9. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyet adtak gyárilag a telefonomhoz:

[link]

Nagyon szeretem, mert a hagyományos, nagyobb méretű fülhallgatók mindig kiestek a fülemből, ez a gumis meg rendesen bent marad. Befele nagyon szépen szól, kint meg ugyanolyan hangerőnél semmit nem lehet hallani. Jack dugó részénél le tudod választani, így másik telefonnal is össze tudod variálni.

2011. márc. 9. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

na akkor a top3 hangtechnika-márkából a 3.:)

pioneer se-cs22

én nagyon szeretem, 4700 körül volt 3 év garanciával.

2011. márc. 9. 16:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Első:

és te hol/mennyiért vetted?

Mert azt hallottam, hogy valahol 5k-ért is van, de én 7,5k-ért láttam legolcsóbban.

2011. márc. 9. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Ja és utolsó:

ez a pioneer se-cs22 agybadughatós? Mert félig annak néz ki, de nem igazán.

2011. márc. 9. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!