Milyen fülhallgatót Sony Ericsson mobilhoz?
Azért nem kell 200 dB, csak ne legyen nagyon halk a fülhallgató, mert a telefon azért viszonylag hangos, de fülhallgatóból is van ilyen-olyan.
Meg media markt-ba is van gondolom 1000 ft-os, és 5000 ft-os, és valami különbség biztos van, pont ezért tettem fel a kérdést.
Fülem az meg gondolom egy átlagos fül, de akkor majd megnézem valahol.
3-4 hónapja volt elsőnek agybadugós fülhallgatóm, és nekem is folyton kiesett a fülemből.
Viszont rájöttem, hogy amit adnak hozzá "gumit" vagy mit, az nem csak pótguminak van, hanem méretben is különbözőek.
És a legkisebb gumival tökéletesen benne van a fülemben, soha nem esik ki, és nagyon jól szól, dübörög a basszus, és a külső zajokat sem hallom.
De aztán elromlott, és egy hagyományosat vettem, és nagyon szar ezzel zenét hallgatni az agybadugós után.
Alapból, hogy sokkal halkabb, meg ugye a basszus hiáynzik belőle, és ha metrón megyek alig hallom a zenét.
Meg már idegesít, hogy nem érzem, hogy az agyamig felnyomtam a fülhallgatót, és mindig keresgetem, hogy nem esett-e még ki.
Amúgy ha nem jó neked a agybadugós, akkor vagy ott van a hagyományos, vagy a "clip on" fülhallgatók, amik nem esnek le a füledről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!