Milyen fülhallgatót Sony Ericsson mobilhoz?

Figyelt kérdés
Ami fontos lenne, hogy lehetőleg ne nagyon essen ki a fülből, jól és viszonylag hangosan szóljon, és ne legyen nagyon drága (tehát ami már 5 számjegyű az nekem sok).
2010. márc. 20. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
A hangosan szólás az a telefontól függ(vagyis ha nagyon hangosat akarsz akkor fejhalgatót vegyél, és ne füllhallgatót, és az a füledből se esik ki, és van tök jó 4000Ft-ért)egyébként meg elmész egy media marktba, és ott válogatsz. És honnan kéne tudni, hogy mekkor a füled van, hogy ne essen ki belőle?
2010. márc. 20. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért nem kell 200 dB, csak ne legyen nagyon halk a fülhallgató, mert a telefon azért viszonylag hangos, de fülhallgatóból is van ilyen-olyan.

Meg media markt-ba is van gondolom 1000 ft-os, és 5000 ft-os, és valami különbség biztos van, pont ezért tettem fel a kérdést.

Fülem az meg gondolom egy átlagos fül, de akkor majd megnézem valahol.

2010. márc. 21. 15:39
 3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezeket az "agybedugós" gyári fülhallgatókat elefántoknak tervezték! Mindegyik kiesik a fülemből, vagy bele sem fér. Tud valaki valami másmilyenről?
2011. jan. 21. 00:51
 4/4 A kérdező kommentje:

3-4 hónapja volt elsőnek agybadugós fülhallgatóm, és nekem is folyton kiesett a fülemből.

Viszont rájöttem, hogy amit adnak hozzá "gumit" vagy mit, az nem csak pótguminak van, hanem méretben is különbözőek.

És a legkisebb gumival tökéletesen benne van a fülemben, soha nem esik ki, és nagyon jól szól, dübörög a basszus, és a külső zajokat sem hallom.

De aztán elromlott, és egy hagyományosat vettem, és nagyon szar ezzel zenét hallgatni az agybadugós után.

Alapból, hogy sokkal halkabb, meg ugye a basszus hiáynzik belőle, és ha metrón megyek alig hallom a zenét.

Meg már idegesít, hogy nem érzem, hogy az agyamig felnyomtam a fülhallgatót, és mindig keresgetem, hogy nem esett-e még ki.

Amúgy ha nem jó neked a agybadugós, akkor vagy ott van a hagyományos, vagy a "clip on" fülhallgatók, amik nem esnek le a füledről.

2011. jan. 21. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!