Ez minősülhet magánjogsértésnek, vagy fel lehet őket jelenteni vagy bármit lehetne tenni? Részletek lent!
Figyelt kérdés
Barátnőmnek emailben leírtam jópár dolgot magamról és az én ügyeimről... Egy személy meg tudta a jelszavát és a tudtunk nélkül belépett és kinyomtatta a beszélgetéseinket, majd megmutatta az érintett személyeknek. Nagyon kiborultam és szeretnék valamit csinálni ezzel a személlyel de ha lehet nem saját kezemmel. Ez magánjogsértésnek nevezhető amit ő csinált?2011. márc. 4. 20:31
1/2 anonim válasza:
1. Magadról és az "ügyeidről" nem emailben beszélgettek.
2. Ha mégis, az a minimum hogy r*hadt erős jelszavakat használtok a fiókokhoz (ajánlanám a KeePass nevű jelszószéfet, van benne jelszógenerátor is)
3. Emlékszek valami olyasmire hogy "levéltitok megsértése". Ennek nézz utána.
2/2 anonim válasza:
Simán feljelentheted, mert informatikai rendszerbe tört be. Persze bizonyítani is kell majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!