Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez "jó" kapcsolatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez "jó" kapcsolatnak minősülhet?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van Barátnőm, 9 hónapja vagyunk együtt, ő most 15, én pedig 16F. Nagyon imádjuk egymást, régebben is voltunk együtt (13-14 éves korunkban 1 évet). Soha nem volt más pasija, lehetett volna, de neki nem kellett, gondolom rám várt. Anyóssal nincs semmi bajom, após meg itt lakik mellettünk, elváltak. Nagyon imádom a barátnőmet, ő is engem, tudom, érzem. Egyre többet ölelkezünk, csók is egyre jobb illetve sűrűbb. :D Sajnos kollégista, de MSNen minden nap legalább 2 órát beszélünk, és hívni is szoktuk egymást. Péntek-szombat-vasárnap az "enyém":) Remekül megértjük egymást, voltunk virágkarneválon is együtt nyáron, remek volt.:) Régebben veszekedtünk rengeteget, viszont 2-3 hónapja semmi. De hát tudjátok, "az édeshez a keserűn át vezet az út". Tegnap előtt feküdtünk le egymással, nem erőltettem, sőt ő akarta már 2 hete, úgy érezte, hogy ha nekem nem adhatja a szüzességét, senkinek nem fogja. :) Írt már nekem olyat is h szeretné ha én lennék a férje. Első szerelem. Neki is illetve nekem is. Tudom híúság azt hinni, hogy örökké az enyém lesz, de reménykedni lehet. :) Nem hisztizik, nem nyávog, nem követelőzik, remekül csókol, nem flörtöl senkivel. Magyarúl egy rendes lány. Én sem flörtölök senkivel, eszem ágában sincs egy ilyen lányt megcsalni. :) Karácsonyra tervezem, hogy veszek neki aranygyűrűt:) Szoktam menni dolgozni, hétvégente délelőtt, illetve hajnalba, kb keresek 10-15 ezret hetente, abból szoktunk menni szórakozni, illetve ha meglátok neki bármi jót (ruha, teló, ékszer... stb) megveszem neki. Persze nem pénzel akarom lenyűgözni, de nagyon imádom, és úgy érzem megérdemli. Kölcsönös tisztelet megvan, ha én robbanok fel az idegtől, ha ő, mindig normális beszélgetés megy, soha nem ordobálunk. Nagyon szépen le tudjuk nyugtatni egymást ha esetleg olyan helyzet lenne. Ha elé megyek a buszhoz, mikor jön haza a koliból, mindig a nyakamba ugrik. :) Anyu is nagyon szereti a lányt, az ő anyuja meg engem. :D Sőt, a keresztanyja mikor ott volt ebédelni, oltotta barátnőmet, h minek neki pasi, de a papája megvédett, hogy rendes gyerek, miért ne lehetne neki? Ezek alapján lehet ebből (esetleg) nagyon hosszú távú kapcsolat? :) Mindig mondja nekem, h csak az övé vagyok, és ez fordítva is igaz. Nem megcsalós tipus. Volt már pár emberke, akinek kellett volna, de mindet lazán lekoptatta, és szólt nekem, h a gyerek akarta őt, nehogy mástól tudjam meg. :) (Igaz egy srácot nekem kellett lekoptatni... szegénynek eltört a lába, de hát na, én annak a híve vagyok, hogy odamegyek, elmondom neki, h én vagyok a barátja, engem szeret, nem kell neki más. Ha ezt nem érti meg, illetve nem érdekli, jön a csonttörés:)) Ez igazi szerelem. Érzem én is, ő is, és aki lát minket, azzok is szokták mondani h remek pár vagyunk. :) Nagyon imádom őt. Mi a véleményetek rólunk? (Egyébként "szabad" nem vok mindig a seggébe (lévén kolis) szokott ő is bulizni egyedül, barátokkal, szoktam én is, a bizalom megvan, tudjuk h nem csaljuk meg a másikat.)
2010. okt. 4. 13:11
 1/8 Moszuke ***** válasza:

nincs benne sör törés se semmi ami megakadályoz abban hogy a szemem összeakadjon 2mondat között.

nem olvasom el!

a válaszom:

mivel itt kérdezed meg a dolgot, szerintem nem "jó".

mert kétségeid vannak. teccik érteni?

2010. okt. 4. 13:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincsennek kétségeim.:) Csak annyi rosszat olvastam itt, hogy megkérdeztem, hogy jó-e így? :)
2010. okt. 4. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát "bunyós pityu" , ez mind szép és jó amit leírtál és a verekedéstől eltekintve még értelmesen is írtál nem a szokványos 16 éves szinten , DE attól még fiatalok vagyok , és pár év alatt nagyon meg tudtok változni mindketten és lehet hogy ha nem csak hétvégente találkoznátok akkor a hétköznapi mókuskerékben sok negatívum is kijönne ami így nem .

Gratulálok hogy egy ilyen jó csajt fogtál ki (nekem is sikerült:) , de én annak a híve vagyok hogy lakva ismerszik meg az ember és ehhez mint írtam nagyon fiatalok vagytok még , de sok sikert és remélem késöbb ha felnőttök akkor is együtt maradtok .

És a verekedés kezdeményezése mindig is elitélendő volt számomra . Én legalább is elitélem és próbálom elkerülni mindig (bár ha kell meg tudom védeni magam) .

2010. okt. 4. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha-ha , én épp unatkozom a munkahelyemen és elolvastam :P
2010. okt. 4. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én elolvastam sortörések nélkül is háhá! Szóval miért ne lenne jó? Ha boldog vagy így, akkor jó, és hosszú távú kapcsolat is lehet belőle. De ne ezen gondolkodj, majd lesz ami lesz. Addig meg szeressétek egymást továbbra is így, mert fiatalok vagytok!!
2010. okt. 4. 13:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja a karikagyűrűt majd inkább pár év múlva, ha még mindig ugyanúgy érzed, hogy szereted.
2010. okt. 4. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket. :) Valójában nem én kezdeményeztem a verekedést, ő ugrott nekem 1 haverjával. Én csak fel akartam világosítani, h én lennék a barátja, és reméltem ha majd ha látja h ott állok előtte, elmegy a kedve barátnőmtől.:)
2010. okt. 4. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
16 évesen nem kell venned neki semmit, nem kell melóznod érte. Én el se fogadnám.
2010. okt. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!