Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy gyüjtsek. (lent)?

Hogy gyüjtsek. (lent)?

Figyelt kérdés
Hogyan gyüjtsek 19€ ha szüleim már aztmondják hogy gyüjtsek valahogy a counter-Strike sourcet veszem meg 24.99 akkormár 25 mire kihozzák +4 29 de van 10€ Így csak 19 kell 13 éves vagyok (és probálkoztam eladással :D)
2011. febr. 10. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyelvtan könyvre gyűjts inkább, mert alig érteni amit írsz.

Amúgy úgy kell gyűjteni 19 eurót, mint ahogy bármilyen más pénzt: nem elkölteni.

Ha nem dolgozol (mert 13 évesen miért dolgoznál), akkor meg szülinapokra/stb-re ha kapsz pénzt, majd megveszed.

2011. febr. 10. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg szüleidet,hogy mit tudnál nekik segíteni.

Pl:bevásárlás cipelése,otthoni teendök...

Mond,hogy nagyon szeretnéd azt az izét és segítsenek cserében kifizetni.Végülis csak igy van eséjed gyüjteni,ami az ö ötletük volt.

2011. febr. 10. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
mármint a gyüjtés
2011. febr. 10. 21:31
 4/4 anonim válasza:
Ha csak sima account kell vedd meg tőlem mert nekem van egy amit nem használok. Ha érdekel írj privát e-mailt.
2011. febr. 10. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!