Hány wattos erősítőt vegyek a szobámba?
2011. febr. 6. 09:03
1/13 anonim válasza:
Nemkell sok,hidd el,nekem a szobámba 100W és szakadszét minden ha felhúzom!
2/13 anonim válasza:
Az utolsót sztem.De nem irja hogy hány W :D
3/13 böiler válasza:
Üdv.
Nem attól függ, hogy mennyire f@szályos, pl. haveromnak van egy ilyenje:
15W, és egyszerűen kurv@ jó. Szerintem otthonra nem kell több 30W-nál, persze az más, ha már mentek koncertezni, k_rvázni, kokaint tolni. Érted, más műfaj...
Nekem most van egy 25W-os Powerstate erősítőm, arról annyit, hogy PS-t ne vegyél. Tanulópénznek jó volt. Most egy ősrégi 150W-os Ibanez erősítőt nyúzok. :)
Amúgy nézz be ide, biztosan tudnak segíteni.
17/F
4/13 A kérdező kommentje:
és a 15 w.-os az hangos??
2011. febr. 6. 09:38
5/13 anonim válasza:
azt nezem enis, az egy nagy szar:D
6/13 A kérdező kommentje:
télleg sz@r a 15 W??
de azért az szól rendesen....nem??
2011. febr. 6. 09:43
7/13 böiler válasza:
Így van. Az egy nagy szar. Talán ki kéne próbálni. Meg ugye mi a szent szarnak egy 10*10 a huszadikon wattos dolog egy kib@szott szobába? Parasztvakítás. Persze, ha van egy próbatermetek, koncerteztek, akkor azt mondom, hogy ja, igazat adok.
9/13 A kérdező kommentje:
szóval akkor hány wattosat vegyek egy szobába??
2011. febr. 6. 09:47
10/13 anonim válasza:
én azt mondom minimum 50w, de mielott megveszed, probald ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!