Melyik lesz a jövő, közeljövő Nr 1. oprendszere, és miért?
Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 19:53
1/11 anonim válasza:
ANDROID. Azért, mert nyilt a forráskódja, emiatt rengeteg alkalmazás kerül fel a Marketbe! Amúgy is nagyon okos, gyors és használható oprendszer. Szerintem már 2011-ben a piacvezető oprendszer lesz.
2/11 anonim válasza:
iOS marad szerintem az első, de aki nagyon fel fog jönni az a windows phone 7, talán az androidot is megelőzi eladásokban...
3/11 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy az Android. Biztos vagyok benne h az iOS-t is lenyomja idővel.... Sokkal használhatobb, gyorsabb és okosabb, ráadásúl az alkalmazások is ingyenesek, de ugyanolyan jó minőségüek! A Symbiannak úgyebár annyi, de a Windows Mobile 7 és a bada, hogy nagyon bekeményit az biztos!
5/11 anonim válasza:
Kedves Android fanok azért ne felejtsétek el, hogy Android rengeteg gyártó rengeteg készülékén van, iOS, pedig csak az iphoneoko, ipod touchokon és ipadeken.
6/11 anonim válasza:
Kedves Apple Fan! Éppen ezért lesz az Android a Number1!! Már eladásokban lenyomta az iOS-t, még Amerikában is! ÉGÉS!! :P:P Használom mindkettőt, de az iOS zártsága és fizetős alkalmazásai miatt nekem az Android jobban bejön és be kell valljam, hogy az egész software design-ja és használhatósága jobb!!! :)
7/11 anonim válasza:
Előző:
azért nem mondanám, hogy égés, hogy leelőzte az android, mert az rengeteg telefonon van, míg az OS X csak iphone-on, tehát csoda, hogy eddig bírta.
És ezt úgy mondom, hogy nagyon nem szeretem az iphone-okat.
Amúgy szerintem is anrdoid, mert gyors, nem csak 1 telefonon van, tehát szélesebb körökben lesz elterjedt, mert csúcskategóriás és olcsóbb telefonokban egyaránt található, okos, ügyes, stb.
8/11 anonim válasza:
Arra irtam, hogy égés, hogy Amerikában leelőzte! Mert úgye tudni illik, hogy Amerika az a piac, amelyben nem nagy jövőt jósolt Steve Jobs az Androidnak, még akkor, mikor toronymagasan ők voltak a favoritok! És lám, történt nagy csoda és az Apple a sajátnak hitt, legnagyobb piacon sem tudott megmaradni. Persze, hogy rengeteg Androidos telefon van, csak akkor nem teszünk olyan kijelentésaeket (üzenem az Apple-nek), hogy Amerika a jelenlegi legnagyobb és legbiztosabb piacunk, amelybe az Android kése bele fog törni, mert megfogjuk tartani toronymagas pozicionkat! Ezt még 2-3 éve olvastam, mikor az egész Android kezdett létrejönni! :)
9/11 anonim válasza:
Egy dolgot kell megérteni: iOS csak néhény készüléken van, amik prémium kategóriások; android pedig rengeteg készüléken, és ezek közül rengeteg közép- és alsókategóriás telefon is van.
10/11 anonim válasza:
Előző: ez igaz, de ha nem is az eladást nézzük, hanem a tudást, stb-t, akkor is Android jelenleg és lesz is a #1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!