Hogyan tudom kímélni a laptopom akkuját?
Figyelt kérdés
Acer 5720-as laptopom akkuja 2 év alatt kinyiffant. Igaz szinte mindig a töltőn lógott. Most vettem egy újat és feltöltöttem teljesen majd kivettem a gépből és csak akkor teszem vissza, amikor szükség lesz rá. Jó a gondolatmenet? Li-ion akku van benne.2010. dec. 9. 18:08
1/2 anonim válasza:
Jó gondolatmenet. Én is ezt tenném a helyedben, bár majd a sok okos azt fogja mondani, hogy a töltőddel van gond...
Ha folyton a töltőn lóg, előbb utóbb meghal az akku. Ez tény.
2/2 anonim válasza:
"Ha folyton a töltőn lóg, előbb utóbb meghal az akku. Ez tény."
A Li-ion szereti ha fel van töltve. Ez tény.
Ha kiveszed és nem használod, két év alatt akkor is lepukkan. Ez tény.
Ha már megvetted, használd, néha csak akkuról hogy dolgozzon is meg a pénzéért. Kínában ügyelnek rá hogy ne tartson soká. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!