Van valakinek externet-e?
Figyelt kérdés
Kb.3 hete rendeltünk externet-et. Már kiépítették a vonalat, aktív is, de a modemet még mindig nem hozták ki. Pedig azt is megrendeltük tőlük. Próbáltam hívni őket telefonon, de nem kapcsolnak ügyintézőhöz, mert folyton elfoglalt minden ügyintéző. Hallgatom a zenét, néha bejelentkezik egy hang, aki további türelmet kér...
Az oldalukon nem tudok belépni, mert nem fogadja el a jelszót és az ügyfél azonosítót.
Már nem akarok telefonálni, mer akkora lesz a számlám, hogy annak az árából vehetnék egy modemet valamelyik számítógépes üzletbe. Szerintem...
Szóval most mit tegyek? Vegyek egy modemet, és akkor használhatom az internetet? De mi van, ha egyszer csak beállítanak azzal, amit megrendeltem tőlük?
2010. nov. 17. 10:11
1/1 anonim válasza:
nekem tavaly volt externetem ők ilyenek kiépíteték a vonalat utána ugy 2 hét múlva jöt a futár a modemel. neked is hozzák majd feltéve hogy te is olyan csináld magad csomagot rendeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!