Mért rezeg az okosóra, ha töltöm?
Igazából egy noname kütyüről van szó, még régebben kaptam ajándékba, de nem használtam, mert nekem van, most úgy döntöttem ha már azt úgysem használom aķkor elajándékozom egy ismerősömnek akinek nincs, de szeretne egyet, viszont így már nem hiszem, hogy örömet tudok szerezni neki, mert gondolom gyárihibás lehet, ugyanis tölteni szerettem volna, erre szinte másodpercenként bevillant a töltés, és rezgett közben az okosóra, töltöttem kb 1 órát még így is, de csak félig töltötte.
Szerintetek jól gondolom, hogy gyárihibás lehet? Mert ilyet még nem tapasztaltam egy okosóra töltése során sem, pedig családban még vannak, jó azok igaz nem kínai okosórák illetve okoskarkötők,ez viszont kínai (noname) okosóra, de szerintem akkor sem szabadna rezegnie töltés közben. Vagy tévedek?
Miért*
(Bocsi az elírásért)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!