Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mért rezeg az okosóra, ha töltöm?

Mért rezeg az okosóra, ha töltöm?

Figyelt kérdés

Igazából egy noname kütyüről van szó, még régebben kaptam ajándékba, de nem használtam, mert nekem van, most úgy döntöttem ha már azt úgysem használom aķkor elajándékozom egy ismerősömnek akinek nincs, de szeretne egyet, viszont így már nem hiszem, hogy örömet tudok szerezni neki, mert gondolom gyárihibás lehet, ugyanis tölteni szerettem volna, erre szinte másodpercenként bevillant a töltés, és rezgett közben az okosóra, töltöttem kb 1 órát még így is, de csak félig töltötte.

Szerintetek jól gondolom, hogy gyárihibás lehet? Mert ilyet még nem tapasztaltam egy okosóra töltése során sem, pedig családban még vannak, jó azok igaz nem kínai okosórák illetve okoskarkötők,ez viszont kínai (noname) okosóra, de szerintem akkor sem szabadna rezegnie töltés közben. Vagy tévedek?

márc. 21. 09:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Miért*

(Bocsi az elírásért)

márc. 21. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kapott elég áramot a töltőtöl. Próbáld meg egy erősebbel.
márc. 21. 10:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg érintkezési hibás a töltési pontja, azért rezeg folyton. Gondolom egy rezgés volt régen is mikor csatlakoztattad a töltőhöz, de csak egyszer. Vagy a másik opció, hogy megdöglött az akkuja. Régi, fiók mélyén talált telefonom pont ezt csinálta, mikor megpróbáltam feltölteni, az is pár másodpercenként bevillant, hogy tölt csak nem maradt úgy.
márc. 21. 11:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
márc. 21. 11:04
 5/11 A kérdező kommentje:
#1 megpróbálom erősebbel.
márc. 21. 11:05
 6/11 A kérdező kommentje:
#3 igen régen csak egyszer, ellenben most... végig rezeg és bevillan a töltés, de csak félig tölti, 100%-ra nem.
márc. 21. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
akkor ez tönkre ment ,nem valo ajándėknak.
márc. 21. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy meg kell tisztítani a csatlakozókat, vagy mélykisülésbe ment az aksi és nem lehet feltölteni. Nekem mágnes rántja a helyére az órán a töltési csatlakozót, amit havonta egyszer meg kell tisztogatnom mert nem indul el a töltés. Nem rezeg. De alkohollal megtisztítva már jól csatlakozik.
márc. 21. 15:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. 😊
márc. 21. 16:24
 10/11 A kérdező kommentje:
#7 sajnos igen, ezekszerint, ilyen állapotban nem ajándékozom el.
márc. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!