Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Lépésszámláló okosórához?

Lépésszámláló okosórához?

Figyelt kérdés
A legtöbb esetben nincs alap funkciók között hogy csakis a lépésszámot számolja, csak távolság méterben, illetve időben. Letöltöttem több külön lépésszámláló appot, de egyik sem működik úgy ahogy pl napi 2000 lépést szeretnék gyalogolni se többet se kevesebbet és jelezne hogy kész, vagy 2000 lépéstől visszaszámolna 0 ra. Általában továbbszámol nem áll meg. Nekem kell állandóan figyelni hogy mikor vagyok kész. Van erre jobb lépésszámláló app?

tegnap 13:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Samsung Health
tegnap 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:
samsung watch +samsung health be tudod állitani hány lėpėst szeretnél megteni ha kész van szól viszont nem 0 le automatikusan csak másnap hanem tovább számolja a lépéseket.
tegnap 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!