Milyen okosórát/karkötőt lenne érdemes vennem?
Jelenleg egy Huawei okoskarkötőm van, ami sajnos megfogja adni magát (kb 5 év után).
Szinte mindíg rajtam van csak mosogatáshoz és fürdéshez veszem le (tudom, hogy általában ezek már mind vizállók de nálam emiatt ez nem feltétlenül szükséges),ezért olyat szeretnék ami nem túl drága és nem sajnálom, ha épp a folyamatos hordás miatt kopik, karcolódik.
A jelenlegi mellet van egy ICE watch órám is, amit sajnálok a hétköznapokban hordani, ezért nem vagyok bent biztos hogy ennek az okosóra változatát érdemes lenne választani.
Időközben váltottam Xiaomi telefonra, így olyat keresek ami könnyen párosítható/kezelhető vele.
Elsősorban okosórát szeretnék, de a vékony csuklóm miatt csak olyan jöhet szóba aminek kicsi a kijelzője, ezért lehet, hogy csak okoskarkötőt fogok találni.
Mik azok az okosórák/karkötők amiket érdemes lenne megnéznem? Kinek mi vált be?
Előre is köszönöm a segítséget, tippeket!😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!