Milyen okosórát érdemes vásárolni olcsón és csak 1-2 egészségügyi funkcióra van szükségem?
Ebből nagyjából ez jön ki:
Pulzust tud, alvásminőséget elvileg mér, de gyakorlatilag azt csak a csuklód mozgása és a pulzusod alapján nem lehet túl pontosan megítélni. Vérnyomást szerintem nem.
Ami viszont a stresszt illeti, nekem az éjszakai pulzus elég jó visszajelzés rá (ha följebb megy, akkor stresszes napom volt vagy 2-3 napon belül beteg leszek).
Ez egy elég régi modell, szóval nem sok helyen kapható már, ha egyáltalán. Nekem az eggyel régebbi (Mi band 3) van, és pótszíj még ahhoz is kapható. Mert egyébként évente tönkremegy, eltörik és cserélni kell. Az akkuja bír 4-5 napot, új korában 2 hetet bírt.
Nem tudom, hogy kapsz-e bármi mást 10 ezer alatt. Kamu kínai bóvlit biztos.
Tipp a vásárláshoz: Amit te keresel az nem okosóra, hanem aktivitásmérő.
10 ezer alatt ettől függetlenül kb csak szart kapsz, már ha újonnan veszed. Én Xiaomi Band-et ajánlanék, nekem bejött.
+ Hardverapró-n nézz körül, hátha van épp fent valami rendes használtan.
Én a Pine64 PineTime óráját használom és a Sleep as Android app prémium verzióját. Csak ajánlani tudom. Az okosóra nyílt platform egy közösség által fejlesztett firmware-rel, így biztos lehetsz abban, hogy harmadik félnek nem adják tovább az óra által begyűjtött használati adatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!