Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nikon D90 vagy Nikon D7000?

Nikon D90 vagy Nikon D7000?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy jobb a D7000, de joval dragabb is es az a kerdesem, hogy annyival jobb is-e, vagy a D90-nek "igazsagosabb" az ara?
2010. nov. 9. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp D7000, de azért nézz körül rendesen, mielőtt megveszed, mert pár helyen eléggé túl van árazva. A D7000 fantasztikusan jól sikerült, ha Nikonos lennék, már meg is vettem volna (pedig Canonosként a 7D-t nem tartom érdemesnek arra, hogy pénzt adjak érte...)
2010. nov. 11. 20:45
 2/3 A kérdező kommentje:
es akkor szerinted inkabb D7000 vagy D300s?
2010. nov. 14. 13:45
 3/3 anonim ***** válasza:

A D300s "profibb", jobb az ergonómiája, jobban bírja az időjárási viszontagságokat és egy jobb az AF. Viszont nem tud olyan jó videót és sokkal rosszabb kevés fényben.

Ugyan még kevés a valós élet beli teszt és nem ismertek a széria hibák (mert ilyenek mindig vannak), de én azt mondom, hogy (pláne, ha amatőr vagy) inkább D7000 és jobb objektívek.

2010. nov. 14. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!