Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Csendes szobai ventilátornak...

Csendes szobai ventilátornak mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Albérletbe kellene, befogadtam egy kutyát aminek a szőre akkora, hogy inkább a tundrán érezné jól magát. Tavaly a nyár nem volt kellemes, bár pont augusztusban jött hozzám, de végig szenvedtük az éjszakákat, mert lihegett nagyon. Mivel ő se, én se nagyon tudtunk jókat aludni, arra gondoltam, hogy beszerzek egy ventilátort a hálóba, de valami olyat keresnék ami csendes és jól hűt. Akár valami elektronikus készüléket is ajánlhattok, lehet drágább is, max 30.000-ig elmennék. A lényeg, hogy szobába jól hűtsön és ne legyen hangja, hogy tudjunk aludni. Vagy bármi ami lehűtené a szobát. Légkondi kilőve, sajnos a tulaj nem adta áldását.
tegnap 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Mind hangos
tegnap 22:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Jól teszed sokat fog segíteni neki.
tegnap 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
A ventilátor nem hűt, csak fújja a benti levegőt.
tegnap 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
A mobil klíma rettentő hangos, mivel bent van az egész egyben, nem kint megy külső egység, se nem takarékos se nem hatékony.
tegnap 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen kutya? Le lehet nyírni a szőrét.
ma 05:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Huzat.
ma 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
A toronyventi kissé hűvöset nyom és halk.
ma 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!