Ventilátor kattogó hang?
Figyelt kérdés
Van egy szobai ventilátorom, ami teljesen halk volt üzemelès közben, egyszer csak elkezdett hangosabban kattogni vagy nem tudom hogyan leirni ezt a hangot, hirtelen arra tudtam gondolni, hogy valahol hozzáèr a lapát a szèlèhezbde nem tudom ezèrt gondoltam, hogy az oldalhoz fordulok hátha valaki tapasztalt hasonlót, semmi fizikai hatás nem èrte.2023. júl. 8. 23:15
2/6 anonim válasza:
Az oldalra ide-oda forgó ventilátornál föl kell húzni a váltó pöckét, lehet hogy lenyomódott.
3/6 anonim válasza:
Amit 2-es mond azt kapcsold ki, húzd fel.
Ha nem az csinálja, akkor a motorral történt valami.
4/6 Szervizmérnök úr válasza:
Ha tengelyirányú kotyogás alakult ki, kikapcsolt oszcilláció mellett a fejet lefelé vagy felfelé irányítod, a hang megszűnhet.
6/6 anonim válasza:
A ventillátor fordulatszámával arányos a katogás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!