Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az történt hogy nem hozza be...

Dobi092 kérdése:

Az történt hogy nem hozza be a képet és miért nem akar alaphangon menni ez mit takar? Azt hogy a ventilátorai fúják a levegőt mint állat nem csinál semmit csak fúja a levegőt se kép se hang de mégis megy. Mit tegyek ebben a procedúrában?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Majdcsak kitaláljuk, hogy miről van szó!
2013. nov. 26. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem tedd azt, hogy felteszel egy értelmes kérdést...

Tudod, mi mindannyian gondolatolvasók vagyunk, és kitaláljuk, hogy miről is írsz.. Mégis miféle állat ez ami csak levegőt fúj ??

2013. nov. 26. 19:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Az történt hogy a gépemben ram-ot cseréltem és sikrerült is csak má meg a képet nem akarja behozni de szarintem nem a képpel a hanem a gépel van a baj. azért is mert amikor beletettem és bekapcsoltam nem hozott ki semmit még a bot menüt sem.CSak fujta a levegőt ahyogy csak birta. Amúgy azért nemtudtammert tul hoszuvolt és nem fogatta el :((
2013. nov. 26. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

-Lehet, hogy nem belevaló az új RAM

-Lehet, hogy nem jól érintkezik

-Lehet, hogy állítani kell a frekvencián

-Tedd vissza a régi RAM-ot, és ha akkor megy, akkor az első három pont valamelyike.

-Ha a régi RAM-mal sem megy, akkor valamit elmozdítottál, széthúztál, stb.

2013. nov. 26. 19:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is mert kipróbáltam a régivel is :/ háát nem nagyon szeretném szervizbe vinni mert haveromnak kiszettek mindet az övéböl amikor ot volt a gépe :/
2013. nov. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!