Dobi092 kérdése:
Az történt hogy nem hozza be a képet és miért nem akar alaphangon menni ez mit takar? Azt hogy a ventilátorai fúják a levegőt mint állat nem csinál semmit csak fúja a levegőt se kép se hang de mégis megy. Mit tegyek ebben a procedúrában?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 19:38
1/5 anonim válasza:
Majdcsak kitaláljuk, hogy miről van szó!
2/5 anonim válasza:
Szerintem tedd azt, hogy felteszel egy értelmes kérdést...
Tudod, mi mindannyian gondolatolvasók vagyunk, és kitaláljuk, hogy miről is írsz.. Mégis miféle állat ez ami csak levegőt fúj ??
3/5 A kérdező kommentje:
Az történt hogy a gépemben ram-ot cseréltem és sikrerült is csak má meg a képet nem akarja behozni de szarintem nem a képpel a hanem a gépel van a baj. azért is mert amikor beletettem és bekapcsoltam nem hozott ki semmit még a bot menüt sem.CSak fujta a levegőt ahyogy csak birta. Amúgy azért nemtudtammert tul hoszuvolt és nem fogatta el :((
2013. nov. 26. 19:53
4/5 anonim válasza:
-Lehet, hogy nem belevaló az új RAM
-Lehet, hogy nem jól érintkezik
-Lehet, hogy állítani kell a frekvencián
-Tedd vissza a régi RAM-ot, és ha akkor megy, akkor az első három pont valamelyike.
-Ha a régi RAM-mal sem megy, akkor valamit elmozdítottál, széthúztál, stb.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is mert kipróbáltam a régivel is :/ háát nem nagyon szeretném szervizbe vinni mert haveromnak kiszettek mindet az övéböl amikor ot volt a gépe :/
2013. nov. 26. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!