Szeretnék egy törpenyulat, de a szüleim azzal az indokkal álltak hozzá, hogy "állat nem jöhet a lakásba". Sok gond van egy ilyen nyúllal? Van valami erősebb vagy büdösebb szaguk? Nektek milyen az állatkátok?
Általában az ilyen szülőket nem lehet meggyőzni.
De nincs sok gond a nyuszival, ha ez nem gond:
~oltani vinni évente kétszer
~sokat kiengedni, és nyúlbiztossá tenni a szobát
~minimum 100 centi hosszú ketrecben tartani
~pénz a normális tápra (Versele Laga Cuni Complete vagy Fit)
A nyuszi nem büdös, csak fa/szalmapelletet kell használni, és mivel szobatiszta, elég neki csak a vécébe rakni, kintre mehet egy szőnyeg, de üresen ne hagyd, akár ki is dörzsölődhet akkor a "térde".
Ha bármi kérdésed van még, írj üzenetet. :)
Nekem szerencsére éjjel alszik a nyuszim, és nem hangos.
Bár egész délután bármikor kijöhet. :)
Egyes válaszoló, úúúristen...
Az én nyuszim pisije egyáltalán nem büdös, pedig bak!! Talán nem szénát meg forgácsot kéne alomnak használni, hanem fapelletet!!
Sok gond van vele, mert nyúlbiztossá kell tenni a lakást. Bármit elrág. Nekem több kábelt elrágott már az első pár hónapban.
Kicsit sokba kerül az első időkben, ketrec minimum 6000 ft, + kiegészítők, kiskorában dupla oltás kell, utána évente 2x. 1 kombi oltás minimum 3000 ft.
nekünk van egy nyuszink és a konyhában tartjuk nagyon aranyos és nem nagyon tudnám nélküle elképzelni a napjaimat amikor az ölembe veszem akkor olyan aranyosan néz és lehet h büdös de ha rendszeresen tisztítod akk nem lesz vele baj amikor meg kiengedjük és kijátszotta magát akkor oda jön és várja h simogassuk és utána meg nyalogat :)
nekem is úgy volt h lakásba nem de az állatkereskedésben nálam maradt és anya meg apa sem bánta meg sőt szóval én tudom ajánlani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!