Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Pennybe vettem Bluetooth...

Pennybe vettem Bluetooth fülhallgatót.Elsöt használtam egy napig.Beraktam töltös dobozában tölteni veszem ki a töltöböl benne maradt az alja.Vissza vittem adtak másikat és azzal is ugyanaz a probléma. Másodjára is vigyem vissza?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Pénzt nem adnak vissza? Ha nem, akkor szerintem hagyjad, valószínűleg szimplán gagyi. Amúgy én anno még sima vezetékes fülhallgatóval játszottam el. Folyton tönkrement. Háromszor visszavittem, de az új is mindig tönkrement pár napon belül. Végén hagytam a fenébe.
tegnapelőtt 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Vidd csak vissza, a következő alját viszont már ragaszd meg pillanatragaccsal.
tegnapelőtt 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
A nő elmagyarázta nekem én vagyok a hülye és én csesztem el.
tegnapelőtt 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha meg ragasztom akkor nem fogja tölteni
tegnapelőtt 16:40
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Véletlenul nem a Grundig márkájú?

Na mert azzal én is ugyanígy jártam 😄

tegnapelőtt 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
A fém kupakot picit húzd ki, a nyakát kend körbe ragaccsal és nyomd vissza a műanyagba.
tegnapelőtt 16:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Grunding
tegnap 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!