Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémája a...

Mi lehet a problémája a fülhallgatómnak?

Figyelt kérdés

A fülhallgatóm egy Sony Wf C500 típús. Nem hajlandó párosulni a Samsung A52S telefonommal. Hiába nyomtam le 5 másodpercig a készülékeket, csak a jobb oldali villog kettősen(ahogy azt a leírás is mondja), a bal nem reagál rá.

Ezzel szemben csak a balt tudom alaphelyzetbe állítani, a jobb már nem reagál erre.

tegnap 13:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Media-ban vettem kb. 1 éve. Nagyon szerettem, dehát egyszer minden elromlik. :(
tegnap 15:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok ajánlani valami jót? Max 25-30 ezerig. A Sony Wf C700 tudja hozni a színvonalat?
tegnap 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha a párosítás nem végezhető el:

Helyezze a headsetet és a Bluetooth-eszközt egymástól legfeljebb 1 méter távolságra.

A headset a megvásárlása, inicializálása vagy javítása utáni első párosításkor a headset automatikusan párosítás üzemmódba vált, amint eltávolítja a töltőtokból. Második vagy további eszközök párosításához körülbelül 5 másodpercig tartsa lenyomva a gombokat egyszerre a bal és a jobb oldali egységen a párosítási üzemmódba való belépéshez.

Ha a headset inicializálása vagy javítása után újra párosít egy eszközt, előfordulhat, hogy nem sikerül párosítani, ha még őrzi a headset párosítási információit (iPhone vagy más eszköz). Ebben az esetben törölje az eszközről a headset párosítási információit, és párosítsa újra az eszközöket.

Indítsa újra a csatlakoztatott eszközt, például az Ön által használt okostelefont vagy számítógépet, majd párosítsa ismét a headsetet és az eszközt.

Helyezze be a headsetet a töltőtokba.

Bizonyos problémákat megoldhat, ha a headsetet behelyezi a töltőtokba.

Állítsa alaphelyzetbe a headsetet.

Inicializálja a headsetet, majd párosítsa ismét a headsetet és az eszközt.

tegnap 15:50
 4/7 anonim ***** válasza:

"Esetleg tudtok ajánlani valami jót? Max 25-30 ezerig. A Sony Wf C700 tudja hozni a színvonalat?"

Sony Wf C500 nem felel meg esetleg?

https://www.youtube.com/watch?v=B-SPJdaWUjE

tegnap 16:07
 5/7 A kérdező kommentje:
#5 ezeket mindet végigcsináltam korábban de nem tudnak dűlőre jutni a bal és jobb oldali hallgató
tegnap 16:29
 6/7 A kérdező kommentje:

#6 nekem az volt csak már nem nagyon találok a boltban

Interneten nem akarok rendelni

tegnap 16:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Közben néztem Euronics-ban van. Korábban jól bevált. Meglepem vele magam karácsonyra.
tegnap 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!