Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az Alzában 65000 ft egy Epson...

Az Alzában 65000 ft egy Epson nyomtató, mindenhol máshol 80000 forint körül van. Vajon ugyanazt a terméket kapom az Alzából is mint máshonnan? Mi lehet a buktató?

Figyelt kérdés

ma 09:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Valamilyen ÁFA-csalt mutatvány lesz az árkülönbség nagyságrendjéből ítélve. Az eszköz ugyanaz, a garanciára kell figyelni nagyon hogy rendben legyen, mert ha valami össze-vissza számlázott, nem magyar piacra szánt szürkeimportos termék, a garival lehet gond.
ma 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Az Alza megbízható üzlet. És korrekt is.

Nézd meg pontosan a leírást. Pl. nincs-e odaírva, hogy kibontott, átcsomagolt, stb.

Illetve a pontos termékszámot is.

Én más műszaki cikkel jártam úgy, hogy nem értettem, hogy mi a különbség a kettő között, ugyanúgy nézett ki, leírása is ugyanaz volt, ár viszont elért. A hosszú kódban volt egy szám eltérés. Más modell volt. Egy plusz funkcióval, de az nem volt leírva azokon az oldalakon, ahol meg lehet venni, csak a márka saját oldalán.

ma 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!