Media Marktot hivtam,termékről kérdeztem az ügyintézőt és a beszélgetés végén mondta adatbiztonságból adataim elkéri,név,lakcim stb.A vásárláskor is iratnak alá biztonsági papirt.Nem kellett volna aláirni?Ilyenhez joga van Media ügyfélszolgálatosnak?
Figyelt kérdés
ma 12:59
1/4 anonim válasza:
Kinek az adatának a biztonságából? Nem akkor vagy biztonságban, hogyha nem árulod el? Milyen "biztonsági papirt.Nem" írtál alá?
2/4 anonim válasza:
"a beszélgetés végén mondta adatbiztonságból adataim elkéri"
Ilyet biztos nem mondott.
Hasonlót talán, néhány szó lehet, hogy megegyezik az általad leírtakkal, de ennek így sem értelme, sem haszna nincs.
Ilyet biztos nem mondott.
Legközelebb próbálj odafigyelni, ha valami nem világos, bátran kérdezz rá. Kérd meg hogy ismételje el, lassabban, szótagolva, mert nehezen értesz meg ilyen bonyolult kifejezéseket, vagy mert le akarod írni, hogy megmutasd okosabb embereknek.
3/4 Szervizmérnök úr válasza:
Ezek után már abban sem vagyok biztos, hogy te milyen számot hívtál, illetve azt a számot olyan helyről vetted / nézted, ahol kellett volna.
4/4 anonim válasza:
Én még nem írtam alá náluk semmit. 1 éve vettem náluk tévét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!