Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Bluetooth fejhallgatónál...

Bluetooth fejhallgatónál hogyan lehet letesztelni a mikrofont?

Figyelt kérdés
Van egy bluetooth fejhallgatóm, amivel még sosem mertem hívásozni, mert nem tudom milyen a mikrofonja. Ha videót veszek fel, akkor meg ugye a telefon mikrofonjával veszi a hangot. Van lehetőség valahogyan felvenni, hogy hogyan veszi a hangot?

2023. jún. 27. 06:45
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:
Pl az olcsóbb BT fülesek vagy fejesek mikrofonjai gyenge minőségűek, nehezen érthető hívás közben. A legegyszerűbb, ha egy ismerősnek odaadod a fejesed és a mobilodról felhívja magát róla és meghallgatod azon a telefonon, mennyire tiszta, érthető a hangja.
2023. jún. 27. 06:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Küldesz egy üzenetet a kedvenc barátodnak: Jani, ki akarom próbálni hogy mennyire jó a fulesem mikrofonja. Felhivhatlak? Aztán majd mondod, hogy jól hallottál vagy sem.

Agysebeszet, ugye?

2023. jún. 27. 06:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Kérdés kiírása után jöttem rá, hogy gépről fel tudom venni a hangot is. Köszi a segítséget mindenkinek. Saját füleimmel szerettem volna hallani a különbséget a telefonhoz képest, és azt kell hogy mondjam, nem is olyan rossz.
2023. jún. 27. 07:00
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
Ha a géppel párosítottad a fülest és úgy veszed fel a hangot, úgy jobb lesz, mint telefon hanghívásnál, mivel ott más kodeket használ. Ezért írtam, hogy telefonon teszteld.
2023. jún. 27. 08:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam. Köszönöm!!
2023. jún. 27. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!