Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen elektromos rollert...

Milyen elektromos rollert vegyek munkába járáshoz az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Útvonaltervező szerint az út amin szeretnék közlekedni kereken 8 km (csak odafele), és úgy néz ki, hogy 3 km városban, és 5 km lakott területen kívül, egy egyenes aszfaltozott bicikli úton.

Olyan rollert szeretnék, ami 25 felett is tud menni, mert a kerékpárúton akkor tudnám neki nyomni nagyobb biztonsággal.

Segway ZT3 Pro-t néztem ki elsőnek, de ez eléggé korlátozottnak tűnik, illetve nem is annyira erős.

Aztán a Kukirin G4-et nézegettem, de nem tudom eldönteni hogy az most jó-e, mert videókban szétdicsérik, de azok nagyrészt szponzorált videók.

Illetve néztem még a GoTrax GX1-et is, ami kicsit drágább meg lassabb, de elvileg megbízhatóbb.

tegnapelőtt 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Vedd figyelembe az új szabályozást. Ha elkap a rendőr és nincs biztosítás vagy 25 fölött mész ott megy a bünti és volt már akinek a jogsija és bánta!

Amiket írtál azok bőven a drágább biztosítási kategóriába tartoznak a súly miatt. Érdemes utánna járni.

A Magyarországon forgalmazott xiaomi rollerek is megfelelnek a napi 8 16kmes célnak bár a felfüggesztésük eltérő lehet vagy a tömör kerék miatt talán a rázkódás jelentősebb, de ha úttesten használod főképp akkor inkább azokat javaslom.

tegnapelőtt 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
ui: úttest alatt az egyenletes aszfaltos útra gondoltam nem a kressz szerinti úttestre
tegnapelőtt 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok a szabályokkal, a biztosítás sem akadály, most csak arra vagyok kíváncsi milyen járművet vegyek :)

A Kukirin G4 pl. eco módban csak 20-ig tud gyorsulni, városban csak így közlekednék, a kerékpárúton pedig se autók, se civilizáció a közelben, ott gyorsulgatnék csak, de ott is ésszel.

tegnapelőtt 23:15
 4/4 anonim ***** válasza:
61%
Én a helyedben kerékpárt választanék. Egyrészt napi 16km az azt jelenti hogy 1-2 év után dobhatod a szemétbe mert ezek 5-10ezer kilométert bírnak max. Másrészt k*rva veszélyes az elektromos rollert, egy kátyú vagy patka aztán halott vagy.
tegnap 02:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!