Nem működik a led?
Az miért van,hogy a led nem mindig funkcionál megfelelően?
Minden este kihúzom a konektorból,van mikor érzékeli a távirányítót,van mikor nem. Hiába nyomogatom a gombot a távirányítón,nagyon ritkán csinálja azt. a távirányítóba már elemet is cseréltem,a másik leddel tökéletesen működik. Mi lehet a baj? Ritka,mikor normálisan működik a led. egy sima 5 méteres ledsorról van szó.
"a másik leddel tökéletesen működik."
Mi működik a másik LED-del?
Itt több egység lehetséges:
- Tápegység
- IR-vevő, ami egyben PWM szabályzó is sok esetben.
- LED-szalag vagy sor.
"A LED" az 1 db LED, de itt valami sorról beszélsz, próbálj érthetőbben fogalmazni, ha szakszerű választ szeretnél és "a LED" nagybetű, mivel rövidítés.
Szóval.
a Távirányító tökéletesen működik a másik LED-el,a LED-hez tartozó érzékelő szenzor,amivel tudom állítani a színt ha megnyomom a távirányítón a gombot,az nem érzékel szerintem.
A távirányítót 5cm-re nyomom tőle,de legyen bármennyire is,nem változik semmi.
Pedig az érzékelő körül nincs semmi,ami blokkolhatná a jelet.
a másik LED-szalaggal tökéletesen működik a távirányító,és változik a színe ha én azt megnyomom.
"a Távirányító tökéletesen működik a másik LED-el,a LED-hez tartozó érzékelő szenzor,amivel tudom állítani a színt ha megnyomom a távirányítón a gombot,az nem érzékel szerintem."
Akkor miért nem cseréled ki?
Típus, fotó, link, tanúk, valami, bármi?
Attól hogy te látod mid van, mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!