Laserjet nyomtatóból kifogyhat-e valami...ill. mennyi ideig működik egy ilyen átlagos nyomtató?
Figyelt kérdés
Szekrényben tárolom, átlagosan kéthavonta nyomtatok ki néhány oldalt (csak olyankor veszem ki a szekrényből, és csatlakoztatom össze a laptoppal.dec. 6. 19:50
1/3 anonim válasza:
A tonerből a festékpor ki tud fogyni, de az általad említett használattal ez évek kérdése lesz
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
A mai lézernyomtatókhoz több esetben állítólag csak demo kazettát mellékelnek, amiben nem sok por van, de lehet, esetedben az is eltart egy ideig.
Ha veszel egy teljes töltésű kazettát, az még tovább tart.
A port nevezik egyébként "tonernek", ami a tonerkazettában van.
A festékpor adja a tónust, ezért nevezték el valamikor tonernek.
20 éve még olyan Xerox nyomtatót vettem, ahol gyárilag van egy eldugózott nyílás, ahol utántölthető porral és még mindig működik.
Később olyanok jelentek meg, amit fúrni kell, esetleg szétszedni, ha tölteni akarják.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
10-12 éve vettem, de keveset használtam. Egyelőre még működik...
dec. 6. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!