Milyen feszültségszabályzóval tudnák 100-300 mV-t és 200-300 mA-t előállítani egy 9-12V-os elemről, vagy akkumátorról ?
"Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ezt ennyi tudással nem fogd tudni megcsinálni."
Azért tettem fel itt a kérdést!
De ha ti sem tudjátok.. .
"De ha ti sem tudjátok.. ."
Hogyne tudnám (én vagy más), de épp múltkorában is volt egy találó válasz (nem én írtam).
Mennyit érne meg neked, hogy adott időráfordítás mellett tervezzek számodra egy adott szerkezet, a specifikációk pontos egyeztetése mellett, betartva természetesen a megfelelő érintésvédelmi szabályokat is?
Nem gondolom komolyan, semmi kedvem ilyen projekthez, csak azt próbálom érzékeltetni, hogy nem kevés munkát igényelne.
Nem ilyen kérdezz-felelek téma, igazság szerint.
Főleg, miután engem már vérig sértettél, ezzel a kis szösszenettel, csak a poén kedvéért:
"1 miliamper teljesítményttud"
Az alapelv, hogy felfelé kell konvertálni az elem feszültségét, impulzusokban kell gondolkodni, azt megfelelően kontrollálni. Megoldható, csak még dolgozni kell rajta.
22.
3n senkit nem sértettem meg!
csak föltettem egy kérdést!
Engem sértett meg a kollégád de már rendeződött!
ki lett törölve.
amúgy nekem semmit nem ér meg ez , maximum csak az anyagköltséget.
ha az anyagköltségnél egy fillérrel is többet érne akkor nem ide írtam volna hanem felkerestem volna egy elektromossági szakértőt
Nem érted a poént.
Milliampernek tituláltad a teljesítményt. Miután ki lett fejtve még az Ohm-törvény is, hiába magyaráztam.
Ezek nagyon durva dolgok, csak te nem érzed.
24.
Te is kötekszel?
Az előbb előtt magyarázva hogy van egy olyan készülék amelyik mégis valahogy meg tudja csinálni a 20 voltból 1 miliampert!
26.
Tehát nem akarsz segíteni csak hülyülni jársz ha ide vagy pénzért "segíteni"
"De ha ti sem tudjátok.. ."
Megpróbálom egy hasonlattal elmagyarázni mit is kértél.
Mint ha azt akarnád, hogy kötelezően 1km/h sebességgel 1 km távolságot 1 perc alatt kell megtenni.
Nem lehetséges, mert ekkora távolság megtételéhez ennyi idő alatt sokkal nagyobb sebesség kell.
Vagy sokkal kisebb távolság kell ennyi idő alatt ekkora sebességgel.
Vagy sokkal több idő kell ekkora sebességgel ekkora távolsághoz.
Azt is megjegyezném, hogy elektromos orvosi és gyógyászati készülékekre nagyon szigorú életvédelmi biztonsági szabályok vonatkoznak. Nemszabad ezeket "összemaszekolni".
Pl. egy statikus kisüléstől átüt az áteresztő tranzisztor a pici kis áramgenerátorodban és az áram máris nem 300uA lesz, hanem 300mA.
A páciensnek meg gúvad a szeme...
28.
Értem, hogy mit mondasz , de ahogy írtam ennek ellenére mégis működik a készülék amelyik 1 milliampert ad ki azaz 1000 mikroampert 20 volton!
tehát valahogy mégis meg lehet csinálni!
csak gondolom hogy ti meg az ideírkálóknak van egy alap tudása egy általános iskolai alap tudása, tudjátok az ohm törvény, satöbbi, de komolyabb dolgokhoz már nem értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!