Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógépen eltünt a cursor,...

Belecz István kérdése:

Számítógépen eltünt a cursor, ..mit nyomhattam meg, hogyan állíthatom vissza? ..ezt a régi gépemen 12 éves íróm

Figyelt kérdés

tegnap 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Restart
tegnap 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Nyomj egy Ctrl-Alt-Del-t. A jobb alsó sarokig menj el a Tab-bal, ott ki tudod választani az újraindítást. Talán utána megjavul.
tegnap 15:12
 3/12 Szirty ***** válasza:
12 éves íród?
tegnap 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:
#3 Egy csomó kérdésbe bele lehetne kötni hasonló okok miatt, szerintem ezt inkább hanyagoljuk...
tegnap 17:23
 5/12 Szirty ***** válasza:

"Egy csomó kérdésbe bele lehetne kötni"

Teljesen egyetértek.

Ugyanakkor egy válaszhoz meg kell érteni a kérdést.

Elnézést, de én nem tudtam kontextusba helyezni azt hogy "12 éves íróm" ezért gondoltam rákérdezek mindenféle rossz indulat nélkül.

Elképzelhető hogy más érti, az nem baj, akkor leírja mit jelent.

Én azt gondoltam lehetséges hogy a kérdés szempontjából lényeges információt tartalmaz, lehet hogy nem. De ez nem derült ki.

Ha ezt úgy hívják hogy "belekötni a kérdésbe" akkor igen, belekötöttem a kérdésbe! Számomra teljesen mást jelent.

tegnap 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Rossz helyre írta, valószínűleg nagyjából így akarta: ezt a régi gépemen írom, ami 12 éves. Vagy ezt a régi, 12 éves gépemen írom (apró javítással)
tegnap 17:41
 7/12 Szirty ***** válasza:

"valószínűleg"

Lehet.

"I don’t want to believe. I want to know."

tegnap 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez az átlaghoz képest még nagyjából érthető is...
tegnap 17:55
 9/12 Szirty ***** válasza:
Azt hittem a 12 éves DVD írójáról beszél.
tegnap 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Azért fordítottam le...
tegnap 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!