Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen adapter kellene?

Morzsi007 kérdése:

Milyen adapter kellene?

Figyelt kérdés
Ledes, jégcsap féle fényfűzér adapterje elromlott. Kb 8 éves és a házon a tető alatt van 8m magasan, a tápegység elérhető helyre lett hozva. Egy dugvillás kivitel volt alapból egy nyomógombbal, amivel módosítható a ledek villogásának módja. A műanyag házból kivettem anno a panelt több okból és most láttam, hogy a egyik IC féleség elszállt. Sajnos nem tudom hogy működik, hány V-os, W-os kellene. Annyi van a panelon MLS-D072WGC. Az egyik kondi 35V-os, a másik kető 400V-os. Maga a fény kb 9-10m hosszú. Ha ezzel kapcsolatban kapnék bármiféle segítséget, annak nagyon örülnék. Jobb lenne csak egy modul, doboz nélkül akár, dugvillás helyett. Aliexpresen is nézegettem, de sok verzió van belőle. Hány V-os, W-os kellene, ez lenne a kérdésem. Köszönöm.

dec. 22. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Esetleg a panel két oldaláról kaphatunk képet, hátha valamit még megtudunk róla?
dec. 22. 17:53
 2/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nem ilyen 30 V-os EMOS rendszer véletlenül:

[link]

[link]

dec. 22. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Holnap osztok meg képeket. A lumenetes linken elérhető táphoz hasonló, táv nélkül. Csak ugye nincs meg a műanyag háza már, amiről leolvashatóak lennének a paraméterek.
dec. 22. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:
dec. 23. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"A lumenetes linken elérhető táphoz hasonló, táv nélkül. "

A linkelt oldalon bejelentkezve megrendelhető.

dec. 23. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!