Van egy LG monitor tv-ém elveszett a hálozati adapter de olyat nem találok a neten nekem a monitorra 19v 1.6A van feltüntetve de én csak 19V-1,7A-os találok.Jó lehet ez is?
Szia!
Egyetértek az első válaszolóval teljesen jó lesz az is nem számít akkora különbség csak 2w a különbség.
1-es vagyok
Ha egy adapter nagyobb árammal terhelhető, mint az eredeti, az nem probléma. Nem kell aggódni a monitor csak annyi áramot vesz fel, amennyi a működéséhez szükséges.
Az adapter terhelhetősége miatt nem kell aggódni hogy az nagyobb, teljesen megfelel. A feszültség stimmel, az is OK.
Ami viszont nem mindegy, hogy AC vagy DC adaptert veszel (DC kell).
AC adapter tönkreteszi a készüléket.
A másik ami nem mindegy a csatlakozó polaritása. Ha fordított polaritással van bekötve az szintén tönkreteszi a monitort. Ha kerek tápcsatlakozója ven, azon általában a belső tű a pozitív. Ritkább, de létezik belső negatív kivezetéssel is.
Ha univerzális adaptert veszel azon meg cserélhető a polaritás, annál nagyon oda kell figyelni erre.
A harmadik ami nem mindegy a csatlakozó fajtája és mérete. Annak azonosnak kell lennie az eredetivel különben vagy bedugni sem tudod vagy nem érintkezik megfelelően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!