Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a RendeljKín...

Mi a véleményetek a RendeljKínait oldalról?

Figyelt kérdés
[link]

#háztartási gép #kínai termék #projektorok #porszívók
dec. 16. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az h nagyon geeknek kell lenni h olvasson valaki ilyesmit manapság
dec. 16. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Reflinkes oldal, tehát ha az ott levő linkekre klikkelve veszed meg a cuccokat, akkor ezért ők pénzt kapnak.

Pont ezért elfogultak, mert nem áll érdekükben megmutatni a termékek hibáit, mert akkor kevesebbet rendelnek az olvasók.

dec. 16. 12:47
 3/4 anonim válasza:
35%

Nekem alapvetően jó velük a tapasztalatom. Tök segítőkészek, egy csomó mindent vettem már rajtuk keresztül, és ha volt valami kínom, gyorsan válaszoltak, segítettek az ügyintézésben. Csak levelet írjatok nekik, ne egy FB üzenetet basszatok oda valahova.

A kínaiak iszonyatosan feljöttek mindenhol, jó példa erre az elektromos autózás, de pl. a robotporszívóknál is letarolták a piacot. Ma már nem ez a szalmakalapos vidéki rizstermesztés feeling van, mint a 90-es években, kb. mindenben az élmezőnyben vannak. És még olcsók, kíváncsian várom, mikor áraznak majd be mindent, szerintem már nem kell sok évnek eltelnie.

Véleményem szerint tök mindegy, hogy reflinkes oldal-e vagy sem, ha nekem nem kerül többe a cucc, mint máshol. A zöldséges se mondja a portékájára azt, hogy rossz, minden eladónak van érdekeltsége az értékesítésben, ezt bárhogy hívhatjuk, nincs különbség.

dec. 16. 14:47
 4/4 anonim válasza:
35%
Én szeretem az oldalt, sok jó cuccom rajtuk keresztül van. Robotporszívót meg ilyen kínai szirszarokat is vettem. Egyszer kértem segítséget tőlük egy hibás tablet kapcsán és tök kedvesen elintézték, hogy ne kelljen visszaküldenem a cuccost. Nem mindennap olvasom az oldalt, sok dolog van, ami enkegm nem érdekel, de más meg igen. Sztem jobbak, mint a többi hasonló oldal
dec. 16. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!