Mi az oka ennek?
A vezetéken pihenő madárnak hogy hogy nem árt a rajta átfolyó áram?
Az megvan ogy egy potenciálon van ezért nincs otenciál különbség. De a vezetéken átfolyó 50-100 amper hogy hogy nem ártalmas? Köszönöm ha valaki elmagyarázza normálisan.
Az áram a vezetéken folyik, nem a madáron.
Itt még a lépésfeszültség fogalma sem játszik, a madár két lába között minimális a távolság.
Ha arra a szakaszra kiszámítanánk a vezeték ellenállását, majd az áram alapján eső feszültséget, az túl kevés.
"...hogy nem árt a rajta átfolyó áram?"
A madáron nem folyik át áram!
Bazz nem érti senki az 5-ösön kivül, pedig magyarul van a kérdés...
"a vezetéken átfolyó 50-100 amper hogy hogy nem ártalmas"
Nem azt írja hogy a madáron folyik bármi is, hanem hogy a vezetéken!
"Nem azt írja hogy a madáron folyik bármi is, hanem hogy a vezetéken!"
Ha én azt akarta volna kérdezni amit te írtál, akkor így fogalmaztam volna:
A vezetéken pihenő madárnak hogy hogy nem árt a vezetéken átfolyó áram?
De akárhogy is csűrjük-csavarjuk a válasz akkor is ez:
A vezetéken ülő madárnak azért nem ártalmas a vezetéken átfolyó áram, mert a madáron nem folyik át áram.
7.
A kérdés alapján a kérdezőnek lehet fogalma az áram által gerjesztett elektromágneses térről?
Te itt olyat rósz fel másoknak, ami esetleg a kérdező hibája lehetne, ha nem fogalmazott egyértelműen.
De valószínűbb, hogy ő nem is gondolt erre, nem tudhatod. Vagy majd elárulja.
Az persze fontos volt valakinek, hogy nyomogassa a pirosakat, alattomban odaszúrjon másoknak, beleköpjön egy békés szálba, ahol békésen írogatnak emberek.
Engem a saját minősítésem amúgy nem érdekelne, magát ezt a sunyi viselkedést nézem le, alattomos, gyerekes szurkálódást, ami a normális szakemberek kedvét is elveszi a tapasztalatok átadásától.
Szerintem sokan ezért is menekülnek erről az oldalról, mint én is már beiktattam több éves szüneteket az oldal látogatásába, pont ilyenek miatt is.
Most is hirtelen egyszerre kettesével jelentek meg a piros körök, tényleg valaki erre élvez, hogy képes egyszerre két loginról is támadni? Milyen emberek vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!