Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nagyon jó állapotü(1,5 éves...

Nagyon jó állapotü(1,5 éves laptop )hibája ,hogy ráömlött részlegesen cukros üdítóből,150.000 ft-ért vettüknagyon szomorúak vagyunk tudtok olyan helyet,ahol át tudnák nézni és van e még esély rá. Amit tudok viszont,hogy a javítás iszonyú drága?

Figyelt kérdés

nagy szívást,találkoztam mát olyan is,hogy a lapotop ára volt a javítási díj.

Új megvételét ilyan tekintetben javasoltok új laptopot és ha igen asus,hp, stb.mitől függ hogy milyen laptopot vegyek? A lényeg egyszerű legyen,úgyértem tud you.tubozni.facebookozni,messengerezze.Képeket tudtjon menteni,tárolni.

videa filmeket tudjn nézni....és felnőtt istentszteleteket együtt nézni,minden olyan tartalom,ami építi a továbbhaladás reménye,Szeretnénk kitérni,gyógyszerfüggőségről,szorongásról.bipoláris zavarral,a szociális problematikájájáról.

Nos én részletre tudok venni,de teljesen fehér az igény

#lap #elektronika #fejlődés #a gombok egy része károsult de viszonnlag jól működik hátha ennek 'így majndnem megelelő)kiprópáható
ma 17:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!