Kakaó ömlött a laptopomra, kb 1 deci. Amint ráömlött igazából gyorsan kiszaladtam törlőkendőért és letöröltem, fordítgattam is. Már 1 fél óraja volt. Eddig nem észleltem semmi problémát. Sulis gép szóval kicsit félek. Mit kéne tennem?
Kikapcsolni, akkut kivenni ha lehet, és 3-4 napig nem bekapcsolni.
Vagy szervizbe vinni és kitisztíttatni.
Ha sulis gép, szét lehet egyáltalán szedni? Nincs lematricázva?
Egyébként a billentyűt kell leginkább óvni, az egy pillanat alatt megsérül, és nem veszi a gombokat, vagy rossz gombot vesz be.
Ahogy a többiek írták, nézd át hogy teljesen legyen száraz, és most lehetőleg ne használd.
"inkabb az ssd-t kivenni "
Aki itt kérdezősködik hogy mit csináljon kakaóömléskor, az inkább ne szedjen ki ssd-t, meg egyebet sem.
4
Mert?? Ha mar elcseszte akkor legalabb az adatait ne veszitse el. Szinte biztos az ssd-re is ment kakao. Felnezi a neten mi az a laptop ssd es megnezi, felbontja a laptopot ezt is fel lehet nezni, es csak torolje le alul meg felul akkor, ugy, hogy ki sem szedi.
6-os:
ad 1- szerinted aki így kérdez, az szedett már szét életében laptopot?
ad 2- sulis laptop, mint a kédésben is írta. Egy nullkilométeres kezdő essen neki, kockáztava, hogy még jobban elbarmolja?
Ezt mégis hogy gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!