Hobbi fotósok, ti milyen géppel kezdtétek?
én kb 1 hete nézelődök gépeket, az első elhatározásra az fz7-et néztem ki, aztán néztem tovább hogy nem sokkal többért fz8-at lehet venni és 1-2 dologban jobb az fz7-nél, így most fz8 a fő célpont, de egyre több konkurens gépet találok ami még szóba jöhet, és kicsit össze is zavarodtam:)
de úgy érzem fz8 lesz belőle, ha találok egy megfelelőt, viszonylag kevés expoval.
((pedig megéri)) Tudom, hogy sokba kerül, de nagyon jól meg lehet vele tanulni fotózni.
Amúgy az fz8 az fz38 elődje. Nézd meg milyen oltári képeket lehet vele ellőni:D
Éés ez jellemző az egész FZ szériára:)
és még annyit fűzök hozzá, hogy - bár nyilván nem vagyok tisztában az anyagi korlátaiddal - az FZ8 csak 55 körül van. Az, hogy 7,2 megapixeles, ne tévesszen meg. Nagy megapixel+kis szenzor = nagy képzaj:)
Ennél olcsóbban minőségi bridge gépet nem igen találsz, max használtan.
igen fz8-at akarok venni, az fz38-ra értettem, hogy az már sok nekem, 80-90 körül találtam.
annyit meg még első gépre nem szánnék, olyan 50 körül még oké, egyre vszínűbb hogy fz8 lesz belőle:),
Örülök, jó választás :D
Első voltam :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!