Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hobbi fotósok, ti milyen...

Hobbi fotósok, ti milyen géppel kezdtétek?

Figyelt kérdés
És milyet vennétek most, milyet ajánlanátok egy kezdő fotósnak ( csak hobbi szinten)
2010. nov. 5. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyennel kezdem, mai napig megvan, nagyon nagyon jó kis gép

Nikon d80 van most.

2010. nov. 5. 15:37
 2/10 A kérdező kommentje:

én kb 1 hete nézelődök gépeket, az első elhatározásra az fz7-et néztem ki, aztán néztem tovább hogy nem sokkal többért fz8-at lehet venni és 1-2 dologban jobb az fz7-nél, így most fz8 a fő célpont, de egyre több konkurens gépet találok ami még szóba jöhet, és kicsit össze is zavarodtam:)

de úgy érzem fz8 lesz belőle, ha találok egy megfelelőt, viszonylag kevés expoval.

2010. nov. 5. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
panasonic fz38. Imádom:))
2010. nov. 5. 16:03
 4/10 A kérdező kommentje:
el is hiszem:)jó kis gépnek tűnik, de elsőre nem akarok annyit szánni rá.
2010. nov. 5. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:

((pedig megéri)) Tudom, hogy sokba kerül, de nagyon jól meg lehet vele tanulni fotózni.

Amúgy az fz8 az fz38 elődje. Nézd meg milyen oltári képeket lehet vele ellőni:D

[link]

Éés ez jellemző az egész FZ szériára:)

2010. nov. 5. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:

és még annyit fűzök hozzá, hogy - bár nyilván nem vagyok tisztában az anyagi korlátaiddal - az FZ8 csak 55 körül van. Az, hogy 7,2 megapixeles, ne tévesszen meg. Nagy megapixel+kis szenzor = nagy képzaj:)

Ennél olcsóbban minőségi bridge gépet nem igen találsz, max használtan.

2010. nov. 5. 22:12
 7/10 BlueBull ***** válasza:
én kezdetben egy Sony Ericcson W205 telóvan fényképeztem, utána egy Technika fényképezővel de az elromlott
2010. nov. 6. 08:46
 8/10 A kérdező kommentje:

igen fz8-at akarok venni, az fz38-ra értettem, hogy az már sok nekem, 80-90 körül találtam.

annyit meg még első gépre nem szánnék, olyan 50 körül még oké, egyre vszínűbb hogy fz8 lesz belőle:),

2010. nov. 6. 09:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Helyes:)
2010. nov. 6. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Örülök, jó választás :D

Első voltam :d

2010. nov. 7. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!