Mekkora bűnt követtem el hogy kidobtam a vibrátoromat a szemétbe?
Figyelt kérdés
Kicsit lelkiismeret furdalásom van. Nem szoktam ilyet tenni mindig elviszem a hulladékudvarba de most nincs más amivel együtt ki tudtam volna dobni és eldugni nem tudom tovább mert szüleimmel élek és àtrendezzük a lakást teljesen így biztos megtaláltak volna. Meg kellett szabadulnom tőle. Ez mennyire gàz? Egyszer belefér ha ilyen "bűnt" követ el az ember nem? Egyébként anno mindenki beledobott mindent a sima szemétbe tehát nagyszüleink szanaszét mérgeztek minket kb ez vìgasztal.. Légyszi ne bàntsatoknov. 5. 09:29
1/12 anonim válasza:
Senkit sem érdekel. Ha vannak csövik, majd örülni fognak.
2/12 anonim válasza:
Meg kell gyónnod a bűnödet Greta Thunbergnek.
3/12 Szervizmérnök úr válasza:
"Légyszi ne bàntsatok"
Nem bántalak most az egyszer, mert vétked nem olyan súlyos.
Pár száz gramm talán.
Műanyag, réz, vas, néhány ólommentes forrasztás.
Annyi még "belefér".
4/12 A kérdező kommentje:
#2 Hiàba tenném úgysem oldozna fel 😀
nov. 5. 09:52
5/12 A kérdező kommentje:
#3 meg egy lítium akku.. az azért nem baràti. De biztos nem ez az első ami esetleg oda kerül.
nov. 5. 10:00
6/12 Szervizmérnök úr válasza:
Azt hittem valamiért, hogy kivehető elemes, de talán azt sem árt tudni, hogy a hazai szemétlerakók aljzata elég jól szigetelt, a talajba való szivárgás kivédésére.
De ha fel volt töltve és jól megtiporják, akkor esetleg felgyújthatja az egész szemétdombot.
Lemerülve ettől viszont nem kell tartani.
8/12 A kérdező kommentje:
#7 Nem volt maxra töltve utoljára nyàron töltöttem fel
nov. 5. 10:44
9/12 anonim válasza:
Igazából magadnak okozol kárt, hogyha egy működőképes, használható eszközt kidobsz, miközben előzőleg pénzt adtál érte.
10/12 A kérdező kommentje:
#10 megtérült bőven kb 2 évig használtam. Ha tegyük fel fizetek valakinek hogy lefeküdjön velem 1 óra egy vibrátor àra kb.. igaz az utóbbi környezetkìmélőbb
nov. 5. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!