Sos! Vibratoroztam es lehetseges h elfolyt a magzatviz?
Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. Vibrátort használtam (amit utólag olvastam h nem kellett volna) kerdesem, hogy folyásom volt de nem tudom; hogy a g pontot talaltam meg vagy megrepesztettem a burkot ami által magzatviz folyásom volt.. a nedv nem volt meleg.. szerintetek? Nagyon megvagyok ijedve fájdalmaim nincsenek csak stresszelek...2018. jún. 28. 21:54
2/19 anonim válasza:
Én a második trimeszter elejétől kb a 30. hétig használtam vibrátort, heteken keresztül napi rendszerességgel. Semmi gondot nem okozott.
Kizártnak tartom hogy a magzatvized folyt el.
3/19 A kérdező kommentje:
Hát úgy jol átázott a bugyim de nem sűrűn van g pont folyásom sem ezert nem tudom hogy mit higyjek Koszi Elore is
2018. jún. 28. 22:02
4/19 anonim válasza:
Lehet hülye kérdés, de nem lehet, hogy csak szimplán benedvesedtél? Amikor együtt vagyok a férjemmel és leveszem a bugyimat, akkor tiszta "víz" vagyis hüvelyváladék, már egy rövid előjáték után is. Szex közben is mondja, hogy mennyire nedves vagyok és sokkal hígabb a hüvelyváladékom, mint terhesség előtt.
5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem nem sima nedvesedés volt mintha éreztem volna hogy jon .. De remelem Tényleg csak az a spriccelés volt..
2018. jún. 28. 22:24
7/19 anonim válasza:
Persze, vibrivel pofon egyszerű burkot repeszteni... 😅
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor csak túlreagáltam?
2018. jún. 28. 22:49
9/19 anonim válasza:
Lehet venni drogériában vagy patikában oéyan betétet amit bugyiba téve elszíneződve megmutatja, hogy magzatvíz folyása van-e a kismamának. Én nem próbáltam, de ha megnyugtat, nézz rá.
Amúgy meg jó esetben még a méh szájad is zárt, úgyhogy egykönnyen nem lehet megrepeszteni.
10/19 anonim válasza:
Én kb 37.hetesen még használtam a vibrátorom..mégis indított szülés lett belőle . Ne tresszeld magad !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!