Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! Vibratoroztam es lehetseg...

Sos! Vibratoroztam es lehetseges h elfolyt a magzatviz?

Figyelt kérdés
17 hetes kismama vagyok. Vibrátort használtam (amit utólag olvastam h nem kellett volna) kerdesem, hogy folyásom volt de nem tudom; hogy a g pontot talaltam meg vagy megrepesztettem a burkot ami által magzatviz folyásom volt.. a nedv nem volt meleg.. szerintetek? Nagyon megvagyok ijedve fájdalmaim nincsenek csak stresszelek...

2018. jún. 28. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
*s
2018. jún. 29. 00:04
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

Na, biológia: a vibridet biztos nem nyomtad be a méhedig, mert ha átnyomtad volna a méhszájadon akkor a fájdalomtól sikoltoztál volna. A burokrepesztés ugyanis fáj.

De ha ennyire aggódós vagy, hagyd a vibris perverzkedést a szülés utánra...addig használd a férjed inkább.

2018. jún. 29. 05:01
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
A férje helyett kellett volna vibrátor pár hónapja. Az ilyen szaporodik :( ennyi ésszel...
2018. jún. 29. 06:07
 14/19 babyboom567 ***** válasza:
89%
Mondjuk mi lenne ha ma orvoshoz mennél?
2018. jún. 29. 06:09
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Moss kezet és nyúlj be a hüvelyedbe, tapintsd meg a méhszájat.

Ha zárt, nem tudott elfolyni a magzatvíz.

2018. jún. 29. 06:37
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Miért nem a férjedet használod?
2018. jún. 29. 09:46
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Most miért kell beszólni?! Sok férfi nem szexel a párjával amikor az várandós,a nők libidója viszont ilyenkor az egekben van...

Nem kioktatást és gúnyolódást kért hanem véleményt. Ha normálisan nem tudtok hozzászólni akkor inkább ne!

Kérdező! Vegyél olyan tisztasági betétet ami kimutatja a magzatvizet. Addig pedig nyugodj meg! Nem olyan könnyű megrepeszteni a burkot mint sokan gondolják :)

2018. jún. 29. 12:22
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
Nekem anno azt mondta a dokim, hogy azok a tisztasági betétek amik a magzatviz szivárgast jelzik sokszor fals eredményt adnak.Ha beteszel egy sima tisztasági betetet, és az kb 20 perc alatt átázik akkor magzatvíz.Én azért ajánlanám, hogy nézesd meg magad orvossal, és hagyd a vibratort szüles utánra.Nem kioktatás, de nem vagyunk állatok, szerintem a gyermeked egeszsége megér annyit, hogy kicsit felre tedd a játékszeredet.Én veszélyeztetett terhes voltam a 10. hétől, nem lehetett szex mégis kibirtam, nehéz volt, de kibirtam.
2018. jún. 29. 14:40
 19/19 anonim ***** válasza:
15-ös, nekem teljesen zárt méhszáj mellett folyt el a vizem...
2018. jún. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!