Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Egyszer csak leállt a vibrátor...

Egyszer csak leállt a vibrátorom, töltöm már órák óta és nem kapcsol be. Elromlott?

Figyelt kérdés

2 hónapja vettem, USB töltős vibrátor, ez az első eszközöm. Hirtelen leállt, semmi villogás nem jelezte, hogy le fog merülni. Feltettem töltőre, de ott sem mutatta semmi fény, hogy töltődne. Annyit tudok, hogy 1-2 óra mire feltölt, de ugyanúgy nyomom a gombot és nem történik semmi. Még nem töltöttem egyszer sem, mert nem használtam olyan gyakran, ez az első és nem tudom, mit kéne tapasztalnom.

Szerintetek mit csináljak?

2022. nov. 17. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Pontos típus?
2022. nov. 17. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Irj emailt, ahonnan rendelted. Gondolom, az ilyen usb-s cuccokert nem 5000 ft-t kernek el, de ha annyi is lenne, akkor sem szabadna ilyen rovid idon belul ilyennek lennie.
2022. nov. 17. 17:01
 3/10 anonim ***** válasza:

Próbáld másik töltővel, másik USB kábellel. Vagy a vibrátor töltőjével próbálj meg tölteni más eszközt (telefont, Bluetooth fülest). Ha a töltője mást tölt, a vibrátor ment tönkre. Ha másik költővel töltődik a vibrátor, akkor a töltője. Ha elég a kábel cseréje, akkor a kábel volt rossz.

Javíttatni... szóval nem tudom van-e olyan szerviz, ami hozzányúl.

2022. nov. 17. 17:02
 4/10 anonim válasza:
A kapcsolója is elromolhatott.
2022. nov. 17. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem az olcsó kategóriából van. :( Helyben vettem Budapesten szexshopban. G-spot rabbit
2022. nov. 17. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk rossz kategóriában van a kérdés, mert ha valami "szórakoztató eszköz", akkor ez tutira az.
2022. nov. 17. 17:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam, hogy a videójátékok között landoljon, hátha olvassa itt nő is és volt valakinek ilyen tapasztalata.
2022. nov. 17. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Ez az?

[link]

Itt azt írja hogy valami mágneses töltője van. Akkor lehet az koszolódott el.

2022. nov. 17. 17:19
 9/10 anonim válasza:
Amit leírtak a töltőről azt kipróbálhatod. A kábelen van a mágneses dokkoló, sajnos azt egyszerüen nem tudod letesztelni. Azt írja a leírás, hogy legalább 5 mp-ig nyomd a kezelőgombot, akkor rezettál. De ez nem valószínű, hogy egy töltési hibát kijavít. A dokkolót ki tudom mérni, van volt mérőm. Ha nincs garancia kivételesen segíthetek neked.
2022. nov. 18. 15:41
 10/10 anonim válasza:

Túl sokat vagy nem rendeltetés szerű használattól is lehet.

Amíg nem jó ajánlom magamat. ;)

jan. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!