Egyszer csak leállt a vibrátorom, töltöm már órák óta és nem kapcsol be. Elromlott?
2 hónapja vettem, USB töltős vibrátor, ez az első eszközöm. Hirtelen leállt, semmi villogás nem jelezte, hogy le fog merülni. Feltettem töltőre, de ott sem mutatta semmi fény, hogy töltődne. Annyit tudok, hogy 1-2 óra mire feltölt, de ugyanúgy nyomom a gombot és nem történik semmi. Még nem töltöttem egyszer sem, mert nem használtam olyan gyakran, ez az első és nem tudom, mit kéne tapasztalnom.
Szerintetek mit csináljak?
Próbáld másik töltővel, másik USB kábellel. Vagy a vibrátor töltőjével próbálj meg tölteni más eszközt (telefont, Bluetooth fülest). Ha a töltője mást tölt, a vibrátor ment tönkre. Ha másik költővel töltődik a vibrátor, akkor a töltője. Ha elég a kábel cseréje, akkor a kábel volt rossz.
Javíttatni... szóval nem tudom van-e olyan szerviz, ami hozzányúl.
Túl sokat vagy nem rendeltetés szerű használattól is lehet.
Amíg nem jó ajánlom magamat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!